Pass

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle birçok kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında Öğretmenevi müdürü Gürbüz Kurnaz, İşçi emekliler cemiyeti başkanı Nizamettin Eyidoğan ve Kent konseyi emekliler başkanı Erol Ünlü İbrahim Ethem kredi Yurtlar Kurumu Ahmet Acar ‘ı ziyaret etti.

Öğretmenliğin insanlık tarihinin en önemli mesleği olduğunu belirten Emekliler cemiyeti Başkanı Nizamettin Eyidoğan, “Öğretmen insanların kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayan toplumun sürekli önünde giden bir gönül eridir. Öğretmen bir ayna olmalıdır kendisine bakanlar iyiyi, doğruyu görmelidir” dedi. Eğitimin hayattaki yeri ve önemine de değinen Eyidoğan, “Düşüncenin anahtarı sözcükler ve kavramlardır. Eğer kullandığınız kelimelerde hatalar varsa düşünceniz de sağlıklı değildir. Biz değerleri maziye dayanan bir medeniyetin varisleriyiz. Osmanlıda 3 şey vardı bir Cami, 2 Medrese, 3 hamam vardı. Cami ile ruhunu temizleriz, medreseyle zihnini, Hamamla Vücudunu temizlersin alsana tertemiz bir insan. Bir toplumda cahillik Ekonomik fakirlik başlamışsa ahlaksız başlar. Bu yurtlar çok önemli, Türkiyenin her yerinden çocuklarımız mevcut. Yükseköğrenim için ilçemize gelen bu çocuklara sahip çıkacak olan insanlar siz değerli öğretmenlerimizdir. Eğitim camiasından gelip bu önemli görevinizde size ve ekibinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Öğretmen evi müdürü Gürbüz Kurnaz ve Kent konseyi emekliler başkanı Erol Ünlü Çaycuma İbrahim Ethem Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Ahmet Acara başarılar dilediler.

KYK Müdürü Ahmet Acar; “Ziyaretleriniz den dolayı çok teşekkür ediyorum. Tabi ki bu görevin önemini biliyoruz. Memleketin değişik yerlerinden gelen bu çocuklarımıza Aile ortamının sıcaklığını şefkatini vermeye çalışıyoruz. Allah utandırmaz İnşallah.’’

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2771
25.11.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın