Pass

Çaycuma’nın en büyük mahallesi olan Yenimahalle Muhtarı Teoman Temelkuran, 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı. 

Yenimahalle Muhtarı Temelkuran; “1981 yılından beri Öğretmenler Günü olarak kutlanan, Millet Mektepleri’nin açılışı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım, hep toplumsal hem bireysel geleceğimizin şekillenmesi açısından büyük bir anlam ifade etmektedir. Gelecek nesillerin mimarı, geleceğimizin teminatı olan öğretmenlerimiz, topluma yararlı bireyler yetiştirmek için büyük bir gayret göstermekte, iyi yetişmiş bireylerle de ülkemizin çağdaş dünyada yerini almasında önemli bir rol üstlenmektedirler. Bu nedenle, öğretmenlerimize sevgi ve saygı göstermek, onların çalışma imkanlarını kolaylaştırmak, hem bireysel, hem de kurumsal olarak hepimizin ortak sorumluluğudur. Unutulmamalıdır ki, güçlü bir birey, güçlü bir aile, güçlü bir toplum ve güçlü bir ülke, güçlü ve nitelikli bir eğitimle mümkündür.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, emekli ve görevi başındaki öğretmenlerimize de sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür diliyorum.”


Haber Okunma Sayısı : 2433
24.11.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın