Pass

Çaycuma Ziraat Odası Başkanlığı tarafından çiftçilere uygun koşullarda verilen sertifikalı meyve fidanı dağıtımı başladı.

Rıza Çapkın Ziraat odası başkanı olduktan sonra, bir önceki Ziraat odası başkanı İsmail İnam’ın yaptığı güzel hizmetleri sürdürdüğünü ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti; “Ziraat odaları üreticiye yardım için kurulan bir odadır.  Fidanların bodur, yarı bodur ve klasik olduğunu, ayrıca hiç kimsenin sertifikasız ve faturasız fidan satışı yapmadıklarını belirten Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, “Şu anda elma, armut, kiraz, ceviz, incir, hurma, kayısı, dut, zeytin, kayısı, vişne, şeftali fidanları uygun fiyatlarda satılıyor. Çiftçilerimizin bahçesinde budama konusunda da yardım yapacağız. Fidan almak isteyen çiftçileri Odamıza bekliyoruz. Dikim, bakım, ilaçlama ve gübreleme konularında bilgi almak isteyen çiftçilerimize de odamız mühendisi tarafından gereken destek veriliyor. Aynı zamanda meyve bahçesi kurmak isteyen çiftçilerimize her konuda yardımcı oluyoruz” diye konuştu.


Haber Okunma Sayısı : 2474
20.11.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın