Pass

Zonguldak İş-Kur İl Müdürlüğü, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü ile Çaycuma Ziraat Odasının katkıları ile açılan 14 kursiyerin katıldığı "Meyvecilikte Budama Kursu" ve 16 kursiyerin katıldığı "Meyvecilikte Aşılama Kursu" devam ediyor.

İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Coşkun Ulutaş ile İlçe Milli eğitim müdürü Mehmet Özdemir "Meyvecilikte Aşılama Kursu" programında 16 kursiyeri ve Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın'ı ziyaret ettiler.

İlçe Kaymakamı Keçeli; "Kursiyerlerin kursa olan ilgisine teşekkür eder, başarılar dilerim. Kurslarımızın hayırlı olmasını ve başarılı olmasını diliyorum. Ziraat odalarımız Çiftçilerimizin bilinçlendirilmesi, modern tarım metotlarının kullanılması için yönlendirilme yapılması noktasında ciddi bir işlevi yerine getiriyor. Bu nedenle başkan ve üyelerimizin ilçemize hayırlı hizmetler yapacağına inanıyorum, Bizler her zaman çiftçinin yanındayız. Bu vesile ile müstahsillere hayırlı bereketli bol kazançlar diliyorum, verilen bu kursların ticaretine de yansıyacağına inanıyorum. Bu nedenle tarımla ilgili olan projeler konusunda çiftçilerimizi yönlendirelim, buda sizlere düşüyor, Tarım için ne yapılması gerekiyorsa; özveri, birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Genç neslimiz de tarımı sevmelidir.  Sizleri tebrik ediyorum.” dedi.


Haber Okunma Sayısı : 2549
19.11.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın