Pass

Çaycuma Devlet Hastanesi Doktorlarından Üroloji Uzmanı Ahmet Fevzi Kuru gerçekleştirdiği başarılı bir operasyonla hastasının mesanesinde yaklaşık 7,5 santimetrelik 170 gram ağırlığında taşı aldı.

16 yıllık uzmanlık hayatında böyle bir vaka ile ikinci kez karşılaştığını ifade eden Dr. Kuru; “ Hastamız İsmail Sarıbaş idrar yolları enfeksiyonu şikâyeti ile müracaat bize etti. Tedavisini hastanemizde yapmaya karar verdik. Hastaneye yatırdık, yattığı süre zarfında yaptığımız tetkikler ve tahliller sonucunda hastanın idrar torbasına yakın yaklaşık 7- 7,5 cm. boyutunda bir taş tespit ettik. Hastamız ile durumu konuşarak ameliyata karar verdik. Başarılı bir ameliyat sonrasında hastamızın taşını aldık. Şu an hastamızın sağlık durumu oldukça iyi. İki gün önce ameliyat oldu, bir kaç gün sonra taburcu etmeyi planlıyoruz. Çok nadir görülen vakalardan birisi. Meslek hayatımda 15 yıl böyle bir ameliyat gerçekleştirmiştim. Ondan sonra bu ikinci ameliyatım” diye konuştu.

Oldukça sağlıklı görünen 65 yaşındaki hasta İsmail Sarıbaş ameliyattan önce çok ağrı sızı yaşamadığını ifade ederek; “2 ay önce Çaycuma Devlet Hastanesi’ne prostat şikâyetiyle geldim. Hocam hastaneye yatmam gerektiğini söyledi. Ben yatmadım, bana bir ay süre verdi. Bir ay sonra tekrar gelerek yatışımı yaptım. Çekilen Röntgen de oldukça büyük taş olduğu görüldü. Ameliyat olmayacaktım, doktorum taşın büyük olduğunu ameliyatın gerekli olduğunu söyledi. Şu an hiç ağrım yok, hocam beni bu dertten kurtardı. Allah ondan razı olsun. Ayrıca hastanede yattığım günden bugüne güler yüzlü hemşerilerimize, Başhekim Gürkan Kertiş’e ve hastane müdürü Ahmet Koraman’a teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

 


Haber Okunma Sayısı : 4429
18.11.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın