Pass

Çaycuma Nihat kantarcı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri 13 Kasım 2015 tarihinde Ankara’ya günü birlik gezi düzenledi. Gezi kapsamında TBMM 1.Meclis, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü ve Anıt Kabir ziyaret edildi. Gezi planlandığı şekilde gerçekleştirildi. Daha önceden alınan randevuya uygun olarak geziye katılan okul öğretmen ve öğrencileri tarafından Anıt Kabir Komutanlığı organizesi ile Çelenk Töreni gerçekleştirildi. Tören esnasında duygulu anlar yaşandı. Bazı öğrencilerin ağladığı görüldü. (çelengin görüldü

Okul Müdürü Satılmış Erenoğlu heyet adına Mozoleye Çelengi yerleştirdikten sonra Anıtkabir özel defterine günün anlamı ile ilgili şu satırları yazdı; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk; ebediyete intikalinin 77.yılında bu gün, Çaycuma Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi Öğretmen ve öğrencileri olarak hüzünle, aynı zamanda onur ve gururla manevi huzurundayız. Eğitimciler olarak; ülkemizin daha müreffeh bir ülke olması için yapılması gereken gerçek mücadelenin ilim, fen ve irfanı kullanarak “cehaletle mücadele etmek” olduğuna gönülden inanmış olarak, hiçbir şekilde paha biçilemeyen emek ve bedeller ödeyerek Türk Ulus’una hediye ettiğin “Cumhuriyet ve kazanımlarını” gençlerimize öğretmek için fedakârlıkla çalışıyoruz. Zira Senin; “Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.” Sözünün üzerimize yüklediği sorumluluğun bilincindeyiz.

Çaycuma’lı hemşerilerimizin selam, saygı ve dualarıyla, Ruhun Şad olsun”


Haber Okunma Sayısı : 3693
14.11.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın