Pass

Daha önce Zonguldak Devlet Hastanesinde görev yapan Dr. Yücel Alagöz’ün eşi Dr. Pınar Gerede Alagöz, Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesinde görevinden ayrılarak Level Hospital’da çalışmaya başladı.

Her gecen gün tıbbi teknolojisini yenileyen ve kadrosuna güçlü uzman doktorları dahil eden, Özel Zonguldak Level Hastanesi son olarak Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesinde görevli Dr. Pınar Gerede Alagöz’ü de kadrosuna kattı.

Dr. Pınar Gerede Alagöz, hastaların Level Hospital’da kısa sürece sonuca ulaşacaklarını ve memnun ayrılacaklarını söyledi. Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesinde 10 yıldır hizmet veren ve geniş hasta kitlesine hitap eden Alagöz  bundan sonra hastalarına Level Hospital’da hizmet verecek. 

Hastalarım Level Hospıtal’dan memnun ayrılacaklar.  “Zonguldak’ta Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi’nde görev yapmaktaydım. Yeni görev yerim Özel Zonguldak Level Hospital. 1997 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. Uzmanlığımı Ankara Dış Kapı SSK Eğitim ve Araştırma Hastanesinden aldım. 2 çocuğum var. Burada Sigara bırakma ve Göğüs hastalıkları polikliniği yapacağım ve yoğun bakım hizmetlerim olacak. İLO sertifikam var. Pnomokonyoz sertifikam da var. Burada hastalar için şartlar daha iyi ve uzun beklemezler ve kısa sürede sonuca ulaşarak memnun ayrılacaklar” dedi.  


Haber Okunma Sayısı : 4146
13.11.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın