Pass

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ile birlikte Çaycuma ilçesine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Milletvekillerini Çaycuma’da İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, TSO Başkanı Rıfat Sarsık, Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen, Belediye Başkanları, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda muhtar karşıladı.

İlçe merkezinde bir kahvehanede partililerle bir araya gelen vekillere teşekkür eden İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu; “Ahmet Çolakoğlu, zorlu bir dönemden geçtik. Bir ara vermiştik. Verdiğimiz bu arada halkımız başını iki elinin arasına aldı düşündü. Kasımda da Türkiye’nin ihtiyacı olan AK Parti’yi yine tek başına iktidar yaptı. AK Parti bir gönül ve sevda işidir. Bizler vekillerimiz seçtik. Vekillerimizle birlikte de Çaycuma’mızın sorunlarını inşallah çözeceğiz” dedi.

İl Başkanı Zeki Tosun, başarıda emeği geçen Çaycumalılara teşekkür ederken; “7 Haziranda haritamız kırmızıydı üzüntümüz büyüktü, şimdi ise başarıyı hep birlikte yakaladık. 7 Hazirandan sonra tüm teşkilat guruplarımızla ve genel başkanımızla birlikte değerlendirmeler yaptık, beş aylık kısa bir süreç zarfında seçim beyannamemiz ve hükümet programımızla birlikte sahalara indik. 1 Kasımda AK Parti tek başına iktidar olamazsa ülkemizin gelebileceği noktaları beraber anlattık. 1 Kasım’dan sonra ülkemiz yeniden bir bayram havası kazandı” diye konuştu.

Zonguldak’ın tün seçimlerin rekorunu kırdığını söyleyen Milletvekili Ulupınar; “Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Çaycuma’da ve Zonguldak’ta oylarımız çok artı. Bundan sonra Çaycuma’mızın bütün programlarında hep beraber olacağız. Ayak basmadık yer bırakmayacağız. Kapımız gönlümüz sizlere sonuna kadar açıktır. Sizleri en güzel şekilde temsil etmeye çalışacağız. Sizlerin oylarıyla bu kutsal göreve mahzar olduk. 7 Haziranda seçilememiştim. Teşkilatımızla ve vatandaşlarımızla bağımızı koparmadık. Keşke hükümet kurulsaydı da ben seçilemeseydim. Seçim beyannamesinde vaat ettiğimiz beyanlarımız var. Bunları gerçekleştirmemiz lazım. Çok yoğun günler bizleri bekliyor. Zonguldak kırmızıydı Genel Merkeze gittiğimizde yüzümüz kızarıyordu, Zonguldak sizin sayenizde turuncu oldu. Şimdi Zonguldak’ı belediyeler konusunda da turuncu yapmaya var mısınız? Zonguldak’ımızın buna ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

Çaycuma’da çalışmaktan zevk aldığını söyleyen Milletvekili Faruk Çaturoğlu; “ Çaycuma gerçekten zor bir olayı başardı. Çaycuma için herkes ‘çok kötü’ diyordu. Ben öncelikle İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu’nu ve ona destek veren herkesi tebrik ediyorum. Yüzümüzü güldürdünüz, inşallah bizlerde sizlerin yüzlerini güldürmeye çalışacağız. Çalışmaktan zevk aldığım ilçelerden biriydi Çaycuma. Seçim çalışmaları boyunca çok güzel anılarımız oldu. 7 Haziran’da seçmen bizlere sarı kart gösterdi ve şimdi 4 yıllık bir kredi verdi. Bizler bu krediyi iyi değerlendirirsek kırmızı kart görmeden kaldığımız yerden devam edeceğiz. Seçim beyannamesindeki işleri uygulamaya geçirdiğimiz takdirde başarılı oluruz” dedi.

Milletvekili Hüseyin Özbakır ise şunları söyledi; “ Bu seçimde tüm zamanların rekorunu kırdık. Bu nasıl oldu diye bizlere sorduklarında ’yıktık ortalığı’ diyorum. Bu sizlerin ve bizlerin sayesinde oldu. 7 Haziran seçimlerinden sonrada sahalardan ayrılmadık. Neticesini aldık. Yüzümüz gülüyor. İlçe Başkanımız Ahmet Çolakoğlu’na çok teşekkür ediyorum bizleri yönlendirdiler. 1 Kasıma kadar sizler bizleri sırtınızda taşıdınız, bundan sonra biz sizleri sırtımızda taşıyacağız. Her zaman yanınızdayız. Verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Teşvik konusunda elimizden geleni yapacağız”.


Haber Okunma Sayısı : 4848
10.11.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın