Pass

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Çaycuma İbrahim Ethem Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda kalan Üniversite Öğrencilerinden Kur’an-ı Kerim eğitimi almak isteyen öğrencilerin talepleri üzerine İlçe Müftülüğü ihtiyaç odaklı Kur’an-ı Kerim Kursu hizmetini öğrencilerin hizmetine açarak Kurs vermeye başladı.

Haftanın belirli günleri verilen kursa 35 Erkek öğrenci katılıyor. Kursa öğrencilerin büyük ilgi gösterdiğini söyleyen İbrahim Ethem Yurt Müdürü Ahmet Acar; "Öğrencilerimiz için Kur’an-ı Kerim kursu açtık. Kur’an-ı Kerim kursumuz talepler geldiği sürece yılsonuna kadar devam edecek. Ben özellikle öğrencilerimize bu ilgilerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, kendilerine teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize vereceğimiz bu kurs ile ilgili ve her konuda bizim yanımızda olan öğrencilerimize Kur’an dersi haricinde İslam dini hakkında ders veren öğrencilerimizi engin bilgileri ile aydınlatan İlçe müftümüz Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’na özellikle Teşekkürlerimi belirtiyorum. Kendisinden Allah Razı olsun” dedi.

İlçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından öğrencilerimizin isteği doğrultusunda açılan bu kurslar çok önemlidir diyerek şunları söyledi; “İlçemizde çok güzel şeyler oluyor, Camiler haftasını, Aşure etkinliklerini, Sabah Namazlarını değişik köylerimizde eda etme programları devam ediyor. Bu etkinlikler çok güzel; ama en güzeli, en özeli Çocuklarımızın bu gibi güzel eğitim yuvaları yurtlarında Kur’an-ı Kerim öğrenmek istemeleri. Müftülük olarak çocuklarımızın bizlerden istediği ne varsa elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz. Kur’an eğitimi alan bu Öğrencilerimizle zaman zaman gezilere katılmayı planlıyoruz. Önümüzdeki haftalarda çocuklarımızla bize İstanbul gezisi düşünüyoruz. Bu organizasyonları kız öğrencilerimizle de düşünüyoruz. Bu günün Gençleri olan bu evlatlarımıza sahip çıkmalıyız” dedi.

Ders sonunda Çaycuma İlçe Müftüsü Arcaklıoğlu, öğrencilere Kur’an-ı Kerim, Elif Cüzü ve Kur’an-ı Kerim İlmihali hediye etti.

 


Haber Okunma Sayısı : 3263
10.11.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın