Pass

Çaycuma’nın Bartın’a bağlantı Köyünde yollarının bozuk olmasından dolayı Serdaroğlu ve Musausta köy muhtarları Özel idare genel sekreterine çağrıda bulundu.

Yaşadıkları Köylerinden Bartın iline bağlanan ve birçok köye giden yollarının bakımsızlığından yakınan Serdaroğlu ve Musausta köy muhtarları yetkililerin biran evvel bu yolun bakımı için harekete geçmeleri gerekiyor dediler. Musausta köyü muhtarı Şahin Güner “Çaycuma’dan Torlaklar, Yolgeçen köyü istikametinden gelirken Evimize gitmek için kullandığımız tek yol olan köyün bu yolu, ben kendimi bildim bileli bu haliyle perişan halde. Bakımsızlığı yüzünden artık yol, yol olmaktan çıkmış durumda. Yoldan çok dağlık, taşlık bir alanı andırıyor. Bu yolun güzel bir bakıma ihtiyacı var. Biz Musa usta köylüleri bu yolun bu halinden bıktık, usandık. Araçlarımız bu yolda özelikle kar yağdığı zamanlarda geçemiyor. Özel idare genel sekreterimizle aynı köydeniz, sayın genel sekreterimiz bu yolu biliyor, bizler kendilerine güveniyoruz. Kar yağdığında burada ulaşım çok zor şartlarda gerçekleşiyor. Özel idaremizin bu konudaki hassasiyetine güvenimiz tamdır. Kış mevsiminde çok zor anlar yaşıyoruz” dedi.

Serdaroğlu köyü muhtarı Seyfi Sefer; “Bartın’a ulaşmak için yaklaşık 20 den fazla köyün ortak kullandığı ana yola çıkmak için sadece 500 metrelik bir yolumuz var. Onu da kullanamıyoruz. Kışın, kardan geçilmiyor. Çoğu kez araçlarımız bu yolda mahsur kalıyor ve araçlarımızı traktör ile çekmek durumunda kalıyoruz. Bu yolda bu güne kadar büyük çapta bir çalışma yapılmadı. Bu yol üzerinden Çaycuma, İstasyon mahallesi, Gemiciler mahallesi, Torlaklar köyü, Yolgeçen köyü, Kahvecioğlu köyü, Güzeloğlu köyü, Serdaroğlu Köyü, Gökçetabaklar Köyü, Karapınar’a bağlı mahalle ve köyler, Nebioğlu, Bartın’a bağlı Sülek, Ellibaş köyleri ve Kozcağaz bu yolu kullanmaktadır. İstediğimiz çok büyük bir şey değildir, siyasetçilerimiz zaman zaman gelip bahsettiğimiz bu yolu görüyorlar. Çaycumalı il genel meclisi üyelerimiz Siyami Akçaalan ve Halil Gencer den bu konuda destek bekliyoruz, tamamı 1 km bile olmayan bu yolun acilen yapılmasını talep ediyoruz ve konuyla ilgileneceklerine inanıyoruz.

Yapılmasını İstediğimiz bu yolda doğum yapacak bir hastamızın sağlıklı bir şekilde hastaneye gidebileceğini sanmıyorum, şehirle olan bağlantımızın daha sağlıklı olmasını istiyoruz,  köylüler yaşadıkları sıkıntıların bir an önce bitmesini ve bu yol çilesinden kurtulmak istediklerini bizlere her fırsatta söylüyorlar, bizlerde sizin aracılığınız ile yetkililere sesleniyoruz” dedi.


Haber Okunma Sayısı : 3276
09.11.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın