Pass

Çaycuma’da yağmur ve dolu beş dakikada ilçe merkezini göl haline getirdi. Aniden bastıran gök gürültüsü ve sağanak yağış bu yıl tamamen yenilenen Nihat Kantarcı Caddesi ile trafiğe kapatılan Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Meydanı ve Çaycuma’nın bazı mahallelerini sular altında bırakırken Belediye binasının altındaki bulunan Beyaz Masa, Su Tahsilat, Zabıta Komiserliği ve diğer dükkânları da su bastı.

Bir anda ne yapacağını şaşıran vatandaşlar dükkânlara girerek korunmaya çalıştı. Belediye hizmet binası önündeki mazgalları açarak itfaiye görevlileri suyu tahliye etti. Tahliyenin ardından temizlik görevlileri Belediyenin zemin katında bulunan dükkânlara giren suyu ve çöpleri temizledi. Çarşı esnafı kendi imkanları ile dükkanlarını temizlemeye çalışırken beş dakikada yağan yağmur ve dolunun bu kadar etkili olmasına şaşırdılar. Geniş bir alan olan Cumhuriyet Meydanındaki mangal yetersizliği her yağmur sonrası aynı sorunları beraberinde getiriyor.

 


Haber Okunma Sayısı : 4013
09.11.2015



altyapı
altyapı iyi değilse  üstünü bende gördüm güzel ama

Kimden: Misafir | Zaman: 9.11.2015 21:00

Bu inceleme faydalı oldu mu ? Evet  Hayır (0 / 0)
Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın