Pass

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Diyanet-Sen Çaycuma ilçe temsilciliği yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklerle kamuoyunda büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Diyanet-Sen Çaycuma İlçe temsilciliği sosyal faaliyetler  kapsamında yardıma muhtaç insanları ve hastaları ziyaret ederek kendilerine imkanları nispetinde maddi ve manevi destek olmaya ve moral vermeye çalışıyor.

Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç ve ekibi belden alt tarafı felç olan Naciye Menteşe ve geçirdiği elim bir kaza sonucu yine belinden alt tarafı felç olan Din Görevlisi Ali Girdi’yi ziyaret etti.

EL ARABASINDA TAŞINMASIYLA GÜNDEME GELEN FELÇ HASTASI NACİYE MENTEŞE ZİYARET EDİLDİ

Diyanet-Sen Çaycuma ilçe başkanı Kenan Tunç ve ekibi Naciye Menteşe’yi Çaycuma Yeşilkent’teki evinde ziyaret etti. 26 yıl önce Ihlamur ağacından düşme sonucu belden alt tarafından felç kalan Naciye Menteşe’nin durumu hakkında bilgi alan ilçe başkanı Tunç ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi:

“Biz Çaycuma Muhsinler köyünden olan Naciye Menteşe ablamızı basında, yük taşımada kullanılan el arabası  içindeki yüreklerimizi yakan resmiyle tanıdık. Sağ olsun duyarlı basınımız kendisinin yatma özellikli daha güzel bir araç isteme arzusunu haber yaptı. Biz de Diyanet-Sen olarak bu konuyu gündemde tuttuk ve çeşitli iletişim kanallarından destek çağrılarında bulunduk.

Çaycuma Kaymakamlığımız ve Sosyal yardımlaşma Vakfımız kısa sürede bu değerli insanımıza yardım eli uzattı ve bu hastamız için yatma özellikli bir araba temin edildi. Buradan ilçe Kaymakamımız Serkan Keçeli ve Sosyal yardımlaşma vakfı yetkililerimize çok teşekkür ediyorum.

Bizler Çaycuma Diyanet-Sen yönetim kurulu olarak kendisini basından tanıma imkânı bulduğumuz felç hastası bu güzel insanımızı daha yakından tanımak, destek olmak ve hayır duasını almak için ziyaret ettik. Tarımdan emekli Eşi Hidayet Bey ve Naciye Hanım bizleri son derece güler yüz ve memnuniyet içerisinde karşıladılar. Naciye hanımın ziyaretimizden dolayı bize ettiği dualar ise bizim için kazançların en güzeliydi. Rabbim kabul buyursun inşallah.

Belden alt tarafı ve ellerinin büyük bölümü hiç tutmayan Naciye hanımda nice insanlara örnek olacak bir iman, sabır ve tevekkül gördük. En küçük bir yeri ağrıdığında hayata küsenlerin Naciye hanımı ziyaret edip hallerine şükretmelerini tavsiye ederim. Allah bu güzel insana ve bütün hastalarımıza şifalar ve hayırlı uzun ömürler versin.“

FELÇ HASTASI ALİ GİRDİ HOCA ZİYARET EDİLDİ

Diyanet-Sen Çaycuma ilçe başkanı Kenan Tunç ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Koramanlar Köyü Teceller Mahallesine giderek elim bir kaza sonucu belden alt tarafı felç olan Din Görevlisi Ali Girdi’yi ziyaret ettiler.

Başkan Tunç Ali Girdi’ye yaptıkları ziyaretle ilgili olarak: “Zonguldak İmam Hatip Lisesinden okul arkadaşım ve değerli meslektaşımız Ali Girdi’nin aylar önce elim bir kaza sonucu felç olması camiamızı ve bizleri derinden üzdü. Değerli hocamız Ankara Gazi Hastanesinde uzun süre tedavi gördü. Şu anda görev yaptığı yerde tedavisi devam ediyor. Biz inanıyoruz ki Allah istemedikçe hiçbir şey olmaz. Hayır, da şer de Allah’tandır. Ali hocamız hasta. Ayaklarında can yok. Ama Allah’tan ümit kesilmez.

Bizler onun bir an evvel sağlığına kavuşması ve yıllarını verdiği mihraba yeniden geçmesi için dua ediyoruz. Diyanet-Sen Çaycuma ilçe temsilciliği olarak hem halini hatırını sormak, hem de varsa elimizden gelen bir şey yardımcı olmak için kendisini lojmanında ziyaret ettik. Maşallah morali gayet iyi. Ancak gördük ki Ali hocamız arkadaşları çok özlüyor. Arkadaşlardan ricamız lütfen bu kardeşimizi arayıp sorsunlar. Gerçek dostlar böyle günlerde belli olur. Yarın hangimizin başına ne gelecek bilemeyiz. Hatta iki saniye sonrasına garantimiz yok. Bu nedenle bu arkadaşımızı ve bütün hastalarımızı asla ihmal etmeyelim. Bu arada Ali hocamızın herkese selamları var.” dedi.

İlçe başkanı Kenan Tunç bu tür ziyaretleri sürdüreceklerini ve her zaman duyarlı ve sorumlu bir STK anlayışıyla hareket edeceklerini belirtti.

Kaynak: TUNÇ MEDYA


Haber Okunma Sayısı : 2357
09.11.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın