Pass

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’nün, maden ocaklarında olası maden kazaları için hazırladığı acil eylem planı doğrultusunda TTK Kozlu Müessesesi’nde incelemelerde bulunuldu. Zonguldak Emniyet Müdürü Osman Ak’ın başlattığı ‘Refleks Planı’ çerçevesinde proje hayata geçti.

Emniyet Müdürü Osman Ak, başta olmak üzere Kozlu İlçe Emniyet Müdürü, emniyet müdür yardımcıları ve amirleri TTK Kozlu Müessesi’ne geldi. TTK İş Güvenliği ve Eğitim Daire Başkan Vekili Ahmet Sarıalioğlu ve Müessese Müdür Yardımcısı Ali Demirsoy tarafından karşılanan emniyet ekipleri, önce toplantı salonunda müessese hakkında bilgi aldı.

Ali Demirsoy’un sunumuyla birlikte müessesenin çalışmaları hakkında bilgi alan Emniyet Müdürü Osman Ak, “Zaten sizler bu konuda Türkiye’nin en profesyonel ekibisiniz. Bizim de arkadaşlarımız var. Biz de planlara bakıp bu planlara bakıp aktif bir şekilde uygulayacağız. Tahlisiye ekipleri, acil müdahale timleri, ambulansların seri bir şekilde intikallerini sağlamak, alanın güvenliğini sağlamak ve ambulansların çok seri bir şekilde hastanelere intikallerini sağlamak. Şehir trafiğini düzenlemek ve acil müdahale timlerinin daha sağlıklı bir şekilde müdahalesini sağlamak. Zaten burada esas olan ilk yarım saatlik süreçtir. İlk yarım saat sonra herşey düzene girer. İşte ilk yarım saatte refleks planı devreye giriyor. Tabii ki burada profesyonel ekip var. Ama dışarı çıktıktan sonra işte bizim refleks planı devreye girecek” diye konuştu.

Seminer salonundaki toplantının ardından saha gezisi yapan emniyet heyeti TTK yetkililerinden kuyular ve toplanma alanları hakkında bilgi aldılar.

KAÇAK OCAKLAR AZALDI
Emniyet Müdürlüğü tarafından 6 aylık hazırlık sonucu ortaya çıkan Refleks Planı ile olası maden kazalarında acil müdahale timlerinin en hızlı şekilde bölgeye ulaşması hedefleniyor. Refleks Planı çerçevesinde önümüzdeki günlerde de ulaşım güzergahları üzerinde tatbikat yapılacağı bildirildi. Plan, Zonguldak merkez ilçe, Kozlu ve Kilimli ilçelerini kapsıyor.

Kaynak: İHA


Haber Okunma Sayısı : 2366
09.11.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın