Pass

Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Burak Erol, 1 Kasım’da yapılan Milletvekili seçimi hakkında değerlendirmede bulundu.

İlçe Başkanı Erol; “Ülkemizde icra edilen 1 Kasım 2015 Genel Seçim sonuçları Siyasi Partilerimizin tamamı tarafından beklenmedik şekilde sonuçlandı. Kim derse ki bizler bu sonucu bekliyorduk, çalıştık ve hak ettik. Buna herkes güler geçer.  Biz Saadet Partisi Çaycuma Teşkilatı olarak 45 adet köye ziyarette bulunduk, her gittiğim köyde şu soruyu sordum; Diğer Partiler geldi mi? Cevap çoğunda hayır idi.     

Fakat şunu gördüm ki vatandaşın gözü terörden ve hükümetsiz kalmak gibi bir açmazdan korkmuştu. Çünkü 7 Haziran sonrası muhalefet kendisine Aziz Milletimiz tarafından verilen hükümet kurma yetkisini kullanmamıştı. Ve en önemlisi de Aziz Milletimiz bize şunu bir nakarat gibi tekrarladı; Saadet Partisi barajı geçemez oylarımız boşa gider, ahh bir barajı geçecek olsa zaten oyum Saadetin.

Gelinen noktada Milli görüşün oyları ile iktidar olan bir Parti var. Şunu bilsinler ki nefesimiz enselerinde ve bu Kudsi Millete vaad ettiklerini yerine getirmezler ise her platformda bunu dile getireceğiz. Zannedilmesin ki Milli Görüş yüzde olarak az seçmen tarafından tercih edildi, bunlar usanırlar vazgeçerler. Bizim 4 adet partimiz kapatıldı, 3 defa bölünme ihaneti yaşadık, yine varız ve var olacağız İnşallah.

Milli Görüşün İkinci kırk yıl harekâtı başladığında ortada ne Ak Parti kalır ne Avrupa Birliği ne Faizci kapitalist düzen. Siyasi Parti mezarlığımız geçmişte iktidar olan, muktedir olan partiler ile doludur. Sizin bir davanız yoksa ve inananlarınız yoksa sizin sadece bir Partiniz varsa menfaatperestleriniz varsa yandaşlarınız varsa ihale bekleyen İş çevreleriniz varsa sonunuz işte o Parti mezarlığıdır. Milli Görüş her daim Milletinin emrinde ve hizmetinde olacaktır Rabbimizin izni ile.

Tüm Zonguldak halkına sevgi ve saygılarımı sunarım. Allaha emanet olunuz" dedi.

 


Haber Okunma Sayısı : 2266
08.11.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın