Pass

Zonguldak’ta AK Parti'den 26. Dönem milletvekili seçilen Hüseyin Özbakır, Özcan Ulupınar ve CHP'li vekiller Şerafettin Turpçu ile Ünal Demirtaş mazbatalarını aldı. 

Zonguldak AK Parti ve CHP Milletvekilleri mazbatalarını aldı. Zonguldak Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen törenle mazbatalarını alan milletvekilleri resmi olarak göreve başlamalarının heyecanını yaşadı. İlk olarak CHP Milletvekilleri Şerafettin Turpçu ve Ünal Demirtaş mazbatalarını alırken, daha sonra AK Parti Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Özcan Ulupınar mazbatalarını aldı.

Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan AK Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır, yıllarca başsavcı olarak görev yaptığı Zonguldak Adliyesi’nden milletvekili mazbatası aldığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Sahada bizlerle emek veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 4 yıllık süreyi iyi değerlendirmeyi düşünüyoruz. Ülkemize hayırlı olsun" diye konuştu.

AK Parti milletvekili Özcan Ulupınar ise Karadeniz’de tek kırmızı bölge olan Zonguldak’ın sarıya çevrilmesi ile genel merkeze karşı mahcubiyetlerini sona erdirdiklerini söyleyerek, yüksek oy oranının sorumluluklarını artırdığını anlatarak seçim beyannamesindeki vaatleri gerçekleştirmek için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini söyledi.

CHP’lİ vekil Şerafettin Turpçu ise AK Parti’nin tüm şartlara rağmen tek başına iktidar olduğunu söyleyerek, AK Parti’nin çalışmalarının takipçisi olacaklarını söyledi. Ünal Demirtaş da muhalefet görevlerini halkın çıkarları doğrultusunda yerine getireceklerini söyledi.


Haber Okunma Sayısı : 2383
06.11.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın