Pass

Karadeniz’in tek Bayan Belediye Başkanı Zerrin Güneş, beldesinde bulunan işyerlerine “hayırlı işleriniz olsun” temennisinde bulundu.

Beldesinde bulunan işyerlerinde hayırlı işler dilemek amacıyla esnafı dolaşan Saltukova Belediye Başkanı Güneş; Bu ziyaretler çok önemli. Sık, sık esnaflarımızı ziyaret ederek hemen, hemen her sabah ya da öğle vakti esnafımızın işlerinin nasıl olduğunu sorup onlarla hasbihal etmek, birlikte çay içmek bana huzur veriyor. Esnafımızın dertlerini dinlemek çalışmalarımız hakkında bilgi vermek, sohbet etmek istiyoruz ve bunu fırsat buldukça yapıyoruz. Esnafımızın en çok merak ettiği konuları birlikte tartışıyor, projelerimiz hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Esnaflarımız ziyaretler çok memnun. Elimizden geldiği kadar ziyaretlere de devam edeceğiz” dedi.

ESNAF ZİYARETTEN ÇOK MEMNUN

“Bu gezilerin hemen, hemen her gün yapılması bizlere moral veriyor. Belediye rutin işleri devam ediyor. Eksiklerimiz tabi ki var. Hizmet bir şekilde yapılır. Önemli olan başkanımızın bizlere verdiği değerdir”

Gezi sırasında girdiğimiz konfeksiyon sahibi Yusuf Kaya; “Başkanımızın bizlere her gün selam verdiği, hayırlı işler demesi bizleri güzel motive ediyor. Piyasalar seçim öncesi durgundu. Ama seçim sonrası beklentilerimiz yüksek. Filyos Projesinde küçük bir kıpırtı, Saltukova’yı uçurur. Esnaf olarak başkanımızın ziyaretlerinden çok memnunuz. İnsanlara güler yüzlü, sevgi ve hoşgörüyü çok görmeyelim. Bizler sevgiye muhtaç insanlarız. Bizleri sevgi ve hoşgörüden mahrum etmeyen değerli başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.


Haber Okunma Sayısı : 3285
04.11.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın