Pass

Çaycuma’ya bağlı Nebioğlu beldesinde Esnaf gelecekten umutlu görünüyor. Nebioğlu’nda ticaretle uğraşan orta ve küçük esnaf; 1 Kasım seçimleriyle birlikte rahat bir nefes aldık dediler. 7 Haziran öncesindeki seçim süreci ve seçim sonrasındaki zaman diliminde esnafın tedirgin olduğunu ancak, 1 Kasım seçimlerinin ardından bir rahatlama meydana geldiğini kaydettiler.

1 Kasım seçiminin ülkemize, İlçe ve Beldelerimize hayırlı olmasını dileklerinde bulunarak, “Bir yıla yakın zamandır, bu seçimler dolayısıyla ekonominin de zarar gördüğüne hepimiz şahidiz. Özellikle Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesinde terör dolayısıyla küçük esnafımız çok büyük zararlar gördü. Allah’a şükür bölgemizde Terör yok ama piyasalardaki belirsizlik bizleri çok etkiledi. İnşallah seçimlerin bittiği şu günlerde bu tür sıkıntılar yaşanmaz. Güzel bir tablo çıktı. Eminiz bundan sonra Ak Parti hükümeti, muhalefeti, birlik beraberlik içerisinde Türkiye’yi bir adım öne taşıma konusunda uzlaşırlar. Aslında bu uzlaşı kültürünün gelişmesi gerekiyor. Partiler birbirleriyle uğraşmaktan ziyade Türkiye’nin durumuyla, sıkıntılarıyla uğraşmalı. Bu seçim Türkiye’mize, Zonguldak’ımıza, küçük esnaf ve sanatkârlarımıza bir umut olur. Hükümetimizin esnaflarımıza bir takım vaatleri vardı. İnşallah istikrar olur. Bu vaatlerin bir, bir uygulamaya koyarsa küçük esnaflarımız bir nebze olsun rahatlayacak. İnşallah hükümet kurulduktan sonra bunlar faaliyete geçer, bizde rahat bir nefes almış oluruz. Türkiye’de bu terör belasından kurtulmuş olur. İnşallah sıkıntı yaşanmadan herkes bu rahat ortamda yaşamını sürdürür. Hükümetin gençlere yönelik hibe ve kredi yönündeki vaatlerinin de bir canlılık getireceğine inanıyoruz” diye konuştular.

 


Haber Okunma Sayısı : 2358
04.11.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın