Pass

Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık 1 Kasım erken Genel Seçimlerin sonuçları ile ilgili değerlendirmede bulundu.

TSO Başkanı Sarsık; "1 Kasım 2015’te yapılan milletvekili genel seçimleri sonucunda seçmenin tercihi tek parti iktidarı yönünde olmuştur ve halkımız Adalet ve Kalkınma Partisi’ne yetki vermiştir. Yeniden ve güçlü bir tek parti iktidarının sadıktan çıkmış olması, istikrar huzur ve güvenin daha da güçlenmesi açısından büyük bir fırsattır.

Türkiye şimdi bu fırsatı kullanmalı, ekonomiye ve reformlara odaklanmalıdır. Beklentimiz kurulacak olan yeni hükümetin hızla Türkiye’nin acil sorunları olan terörün önlenmesi, demokratikleşmenin devam etmesi, özgürlük ve güvenlik ortamının kurulması, ekonomik ve siyasi reformların yapılması için harekete geçilmesidir. Seçim sonuçlarına göre Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil edilecek olan dört partinin de istikrar ve güvenin tesisi, toplumsal barış ve huzuru tehdit eden kutuplaşmanın önüne geçilmesi yönünde birlikte çalışacaklarını umuyorum.

Milletvekili Seçim sonuçlarının öncelikle ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Seçim sonucunda ilimizi Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil edecek Milletvekillerimiz Sayın Hüseyin Özbakır, Sayın Faruk Çaturoğlu, Sayın Özcan Ulupınar, Sayın Şerafettin Turpçu ve Sayın Ünal Demirtaş’ı  ayrı ayrı kutluyor, en içten duygularımızla başarılar diliyorum.

İnanıyoruz ki Sayın Vekillerimiz, görevlerine başladıkları günden itibaren bölgemizin sorunlarının çözümü konusunda Ankara’da daha etkin bir çalışma ortamı yaratacaklar; ilimizin hak ettiği gelişmelere kavuşmalarını sağlayacaklardır. Ortak akılla hareket etmenin önemini Çaycuma TSO olarak her zaman olduğu gibi bu yeni dönemde de parti ayrımı yapmadan tüm vekillerimizin çalışma ve önerilerinin takipçisi ve destekçisi olacağımızı kamuoyuyla paylaşmak isteriz” dedi.


Haber Okunma Sayısı : 1851
02.11.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın