Pass

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Çaycuma Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu ve Bartın Belediyesi Musiki Cemiyeti ile ortaklaşa Çaycuma Kültür ve Sanat ve Sanat Merkezinde ‘Cumhuriyet Konseri’ düzenledi.

Konsere; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Çaycuma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Gökçebey Garnizon Komutanı Üsteğmen Onur Şahbaz, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Cumhuriyet Savcısı Ersoy Altıntaş, İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça, Askerlik Şubesi Başkanı Gökhan Kara, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, İlçe Müftüsü Mahmur Rauf Arcaklıoğlu, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Fuat Kalaycı ve çok sayıda vatandaş katıldı.    

Çaycuma Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Başkanı Hamza Başören konserde emeği geçenlere teşekkür ederek; “ Bizler Çaycuma Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu olarak sazımızla, sözümüzle, şarkılarımızla, türkülerimizle Cumhuriyeti kutluyoruz. Bu vesile ile Cumhuriyetimizi kuran Ulu önder Mustafa Kemal Atatük ve silah arkadaşlarını şükran ve minnetle anıyoruz. Selam olsun Cumhuriyeti canları pahasına kuranlara… selam olsun Cumhuriyetin anlam ve önemini anlatanlara… Cumhuriyetin bizlere kazandırdığı bu güçle sizlere iyi eğlenceler diliyorum. Topluluğumuza yardımlarını esirgemeyen başta Çaycuma belediye Başkanı ve personeline, Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şef Levent Özger yönetimdeki topluluğun koro ve solo olarak seslendirdiği birbirinden güzel parçalar ayakta alkışlandı.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Cumhuriyet kutlamaları gibi özel bir günde müzik ziyafetine katılanları tebrik ederek; “Koromuzu çalıştıran Hocamız Levent Özger’e, saz sanatçılarımıza ve solistlerimize, ayrıca Bartın’dan aramıza katılan sanatçı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek başarılı bir performans gösteren Şef Levent Özger ile Bartın Belediyesi Musiki Cemiyeti Başkanı Osman Bayraktar’a çiçek takdim etti. Konsere sonunda protokol, topluluk ile hatıra fotoğrafı çektirdi.


Haber Okunma Sayısı : 2391
30.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın