Pass

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Çaycuma’da Kaymakam Serken Keçeli’nin makamında tebrikleri kabulü ile başladı. Ardından Şehir Stadyumu’ndaki programa geçildi.

Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen ve Belediye Başkanı Bülent Kantarcı tören komutanı eşliğinde öğrenci ve vatandaşların bayramını kutladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştiren Kaymakam Keçeli şunları söyledi; “Cumhuriyet, egemen bir milletin elinde olduğu yönetim şeklidir. Atatürk’ün çizdiği çağdaş uygarlık yoludur Cumhuriyet. Özgürlüktür, insanca varlık yoludur. Türklüğün vazgeçilmezi, yönetimin temelidir. Atanın en büyük eseridir Cumhuriyet. Ulusun kendi gücü, milletin sesidir. Uğruna savaşılan, yoluna canların ortay koyulduğu, istiklalin meyvesi, mücadelenin en eşsizinin ardından zaferin en güzel örneğidir. Azimle aşılan engellerin ardından, nice zorluklardan sonra yüzlerde beliren tebessümdür. Cumhuriyet, rahatın refahın ilk beliren tebessümüdür. Türklüğün gururu, hürriyetin sonsuzluğudur Cumhuriyet. Çağın gerektirdiği yenilikleri, büyük kalkınma hamlelerini kısa sürede gerçekleştiren ve Atatürk’ün önderliğinde halkıyla bütünleşerek muasır medeniyet yolunda kararlı adımlarla ilerleyen Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bugünde bağımsızlık ve toprak bütünlüğünün taviz vermeden, şanlı Türk bayrağını dalgalandırmanın gurur ve onurunu yaşamaya devam etmektedir”.

Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından alana dev Türk bayrağı asıldı. Vatandaşların ilgi göstermediği törene az sayıda katılım oldu. Öğrencilerin seslediği şiirler ve gösterileninin ardından Çaycuma Halk Eğitim Merkezi Yetişkinler Halk Oyunları Grubu Artvin yöresi oyunlarını sergiledi. Törende Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen, genç kızlar ve genç erkekler kategorilerinde final koşuları yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlene resim, şiir, kompozisyon, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen koşu ve tekvando yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Selçuk Özen ve Belediye Başkanı Bülent Kantarcı tarafından verildi. Tüm okulların ve Çaycuma Belediyesi itfaiye personelinin tören geçişinden sonra kutlama programı sona erdi.


Haber Okunma Sayısı : 2220
29.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın