Pass

Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, “Türkiye Cumhuriyetinin 92. kuruluş yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan İnam, mesajından Cumhuriyetin 92. Kuruluş yıl dönümünün, ülkemiz ve insanlarımız açısından kayıpsız bir dönemin başlangıcı olmasını temenni ettiklerini söyledi.

Çok zor şartlarda verilen hürriyet ve bağımsızlık mücadelesinin ardından 29 Ekim 1923’te kurulan Cumhuriyetimizin 92.yılını yine büyük bir gurur ve coşkuyla kutladıklarını belirten Tekin'in mesajında, "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ey yükselen yeni nesil İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. “ sözleriyle gelecek nesillere emanet ettiği Cumhuriyetimiz, 92 yıldır olduğu gibi bundan sonra da korunup kollanarak ilelebet yaşayacaktır. Bizlere ve her yeni nesile düşen görev; Cumhuriyetimizin kuruluşuna kadar geçen zorlu süreci, her türlü yokluk ve zor şartlar altında hürriyet ve bağımsızlık için verilen o büyük mücadeleyi ve bu mücadele ruhunu nesilden nesile yaşatılmasını sağlamaktır. Cumhuriyetimizin geleceğine güvenle bakabilmenin en önemli koşullarından birisi de geçmişimizi unutmamak, unutturmamak ve bağımsızlık ve hürriyet ruhunu hafızamızda canlı tutabilmektir. Canlılığını koruyacağımız bu ruh, Cumhuriyetimizin ilelebet yaşatılmasının da en büyük teminatı olacaktır. Bu duygularla, Cumhuriyetimizin 92. Kuruluş yıl dönümünü bir kez daha kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk olmak üzere, bağımsızlık ve hürriyet mücadelemizin kahramanları şehit ve gazilerimizi de bir kez daha minnet ve rahmetle anıyorum" ifadeleri yer aldı.


Haber Okunma Sayısı : 2117
29.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın