Pass

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Keçeli, "Birlikte huzur ve barış içinde yaşamayı, tarih sahnesine çıktığı günden bu yana başarmış ender milletlerden olan Türk Milleti, bu devlet tecrübesini ve diğer topluluklara örnek olan hayat felsefesini günümüze kadar taşımıştır. Birlik ve beraberliğine, bağımsızlığına kast edenlere cevap vermek noktasında Atatürk’ün önderliğinde büyük bir Kurtuluş mücadelesi veren bu millet, doğasına en uygun bir yönetim biçimi olan Cumhuriyetin ilanıyla daha aydınlık bir yolda yürümeye başlamıştır. 29 Ekim 1923’te tüm dünyaya ilan edilen Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşundaki heyecan ve gururu 92. yılında yeniden hissetmekte ve bu sevinci milletçe hep birlikte yaşamaktayız. Çağın gerektirdiği yenilikleri, büyük kalkınma hamlelerini kısa sürede gerçekleştiren ve Atatürk’ün önderliğinde halkıyla bütünleşerek muasır medeniyet yolunda kararlı adımlarla ilerleyen Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bugün de bağımsızlık ve toprak bütünlüğünden taviz vermeden, şanlı Türk Bayrağını dalgalandırmanın gurur ve onurunu yaşamaya devam etmektedir. Bizler her zamankinden çok çalışmalı, Cumhuriyet rejiminin sağladığı demokratik özgürlükler ortamında, bu bereketli coğrafyanın nimetlerinden ve imkânlarından herkesin faydalanmasına gayret etmeliyiz. Birlik ve beraberliğe her zamankinden çok ihtiyacımız olan bu günlerde bizler, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bireyleri olarak, cumhuriyet felsefesini ve modern bir yaşam biçimi olarak demokrasiyi özümsediğimiz gibi Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyete giden yolda en çok ihtiyaç duyduğumuz sevgi ve hoşgörüyü, azim ve kararlığı muhafaza etmeli, bu hissiyatı yeni nesillere de benimsetmeliyiz. Bu duygularla, bütün vatandaşlarımızın, yarınlarımızın teminatı sevgili çocuklarımızın ve gençlerimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapan tüm kahramanlarımızı minnet, rahmet ve şükranla anıyorum. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun" dedi.


Haber Okunma Sayısı : 1956
28.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın