Pass

Bir önceki seçimde CHP, MHP, BBP, SP’ye oy veren gençler Ak partiyi destekleme kararı aldıklarını belirterek Ak parti saflarına geçtiler.

Güzeloğlu Köyünde düzenlenen katılım törenine, AK Parti Milletvekili adayı Aytekin Kazancı, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Çaycuma Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri Siyami Akçaalan, Halil Gencer, İl Başkanı Yardımcısı Çetin Hotlu, Güzeloğlu Köyü Muhtarı EnginTiraki ve Ak parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte çok sayıda partili katıldı.

Katılım töreninde konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Kazancı ,“Biz her zaman Türk milliyetçiliğinin ve özellikle Türkiye Cumhuriyeti’nde milliyetçilik duygusunu yaşayan herkesin en iyi ifade edildiği siyasi parti olarak kendimizi görüyoruz. 13 seneden beri yaptığımız hizmetler hem Türkiye sınırları içinde, hem de ülke sınırları dışında yaptığımız hizmetler buna bir kanıttır. Bundan sonra aramıza katılan siz değerli genç arkadaşlarımızın heyecanlı kanlarıyla daha da güzel işlere imza atacağız” dedi

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu; “Sadece milletinin geleceğini, milletinin kaygılarını içinde kaygı edinmiş insanlar. Bugün Güzeloğlu ve Gökçetabaklardan gelen arkadaşlarımız bunun farkına vardılar. Kendilerinin düne kadar mensubu oldukları camianın içinde bulundukları siyasi camianın liderinin aslında bu ülke için herhangi bir kaygı taşımadığını, bu ülkenin geleceğine herhangi bir şekilde katkı koyma kaygı içerisinde olmadığını, bu kaygıyı taşıyan tek liderin AK Parti’nin Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu olduğunun farkına vardılar. Ben inanıyorum ki bundan sonraki süreçte bu milletin geleceği adına söz söylemek isteyen bir sürü kardeşimiz sizler gibi Ülkenin geleceğini düşünen arkadaşlarımız gibi buraya geleceklerdir” şeklinde konuştu.

“Mensubu olduğumuz ve daha önceki seçimlerde Oy verdiğimiz Partilerimiz,  ideolojisi ve çizgisinden çıkmıştır. Önceden değişik partilere oy verdik, Fakat ülkenin geleceği ile ilgili kaygılardan; iç ve dış Düşmanlardan korunmak, İstikrardan yana olmaktan başka çare olmadığını bunu da Ak Parti kadrolarının yapacağına inandık gençler olarak bir araya geldik ve Ak partiye geçtik. Arkadaşlarımızla oturup konuyu ele aldık ve geniş kapsamlı olarak tartıştık. Burada yapılması gereken tek şey vardı. AK Parti’ye hizmet etmek. AK Parti’nin içinde bulunmak. Çünkü kendimizi bireysel olarak ifade edemiyoruz. AK Parti’ye geçmemizin diğer önemli sebepleri de AK Parti’nin yaptığı hizmetlerdir. Milli tanklar, helikopterler, Milli uydu, Yani milliyetçilik sadece söylemle olmuyor” diye konuştular.

Yapılan konuşmaların ardından Milletvekili adayı Aytekin Celal Kazancı,Nebioğlu belediye başkanı Ertan Aydoğan,Filyos belediye başkanı Ömer Ünal,Ak parti ilçe başkanı Ahmet Çolakoğlu,İlgenel meclisi üyeleri Siyami Akçaalan ve Halil Gencer,Belediye meclis üyesi Mustafa Topçu, AK Parti’ye katılanlara parti rozeti taktı..


Haber Okunma Sayısı : 3910
27.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın