Pass

Çaycuma Belediyesi ve Çaycuma Müftülüğü’nün organizasyonu ile İstasyon Mahallesi’nde öğlen namazından sonra vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Etkinliğe; Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve meclis üyeleri, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çaycuma eski Belediye Başkanı Osman Metin Yurtbay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çaycuma Müftülüğü ilahi grubunun seslendirdiği ilahilerden sonra günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu yaparak; “ Buradaki kalabalığa sadece ‘Maşallah’ demek düşer. İlçemizde coşkulu ve bereketli bir aşure etkinliği gerçekleştirildi. Rabbim bu bereketi yaşatanlardan razı olsun. Öncü olan Belediyemize, katkı yapan tüm gönüllü kardeşlerimize, hayırsever Emin Sarıel ve Mustafa Muslu kardeşlerime ayrıca teşekkür ediyoruz. Çaycuma’da en güzel şey insanların birbirlerine saygı duyması. Aşure zaten farklı çeşitteki lezzetlerin bir araya gelmesidir. Faklı düşüncelerimiz olabilir ama aynı dünyada yaşıyoruz. Rabbim her türlü musibetten bizi kurtarsın” diye konuştu. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise aşurede emeği geçen herekse teşekkür ederken Çaycuma’nın kentsel anlamdaki gelişmesini manevi anlamdaki gelişmesiyle birlikte yaşıyoruz. Bu etkinlikte Kent Konseyi’nin bayanları da bu yer alıyor. Ayrıca onlara da teşekkür ediyorum” dedi. Edilen duanın ardından vatandaşlara aşure dağıtıldı.

TERMİNALDEKİ BELEDİYE VEZNESİNİ ZİYARET EDİLDİ

Kantarcı ve beraberindekiler ardından Terminal Tesisleri’nde hizmete açılan belediye veznesini ziyaret ettiler.

Kantarcı; “Belediyemizin şubesi diyebileceğimiz, belediye ile ilgili her türlü işlerin yapabileceğiniz bir birim. Amacımız ayırmak değil. Amacımız hizmeti herkesin ayağına getirmek. 1,5 yıldır görevdeyim. Önemli hizmetleri sizlere sunuyoruz. Kenar mahallelimiz soruyor aynı hizmetleri istiyor. Kent merkezini bitirip kenar mahallere başlayacağız. Çok hızlı hareket ediyoruz” dedi.


Haber Okunma Sayısı : 2481
27.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın