Pass

Saadet Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Seyfettin Aydemir seçim çalışmaları kapsamında Çaycuma’nın Merkez Köylerine ve Ahatlı Köyüne ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Adayı Aydemir’in seçim çalışmalarına Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Burak Erol, Çaycuma İlçe Yönetimi ve parti mensupları katıldı.

Aydemir; “Halk 7 Haziran’da “birlikte çalışın, uzlaşın” mesajı verdi ama AKP halkı umursamadı. Daha ilk günden itibaren erken seçimi benimsedi. Hassas bir zamandaki sorumluluğunu unuttu. Tek başına iktidar olmanın şartlarını oluşturmaya çalıştı. İlk defa bu dönemde oyalama üzerine kurulmuş koalisyon görüşmelerine şahit olduk.          

AKP şimdi, “Tek başına, iş başına” sloganıyla arz-ı endam ediyor. Siz tek başına iktidar olsanız bile Meclis’te, komisyonlarda, pek çok alanda muhalefetle birlikte çalışmayacak mısınız?

Devlet imkânlarını paylaşmak istemeyen kibirli tutumunuzdan ne zaman vazgeçeceksiniz? AKP, tek başına iktidar olursa yapacaklarını sıralıyor. Peki, tek başına olmazsa millete hizmet etmeyecek misiniz? Milletin adamı (!) böyle mi olur? Öyle seçim vaatleriniz var ki, bilmeyen sizi muhalefet partisi sanacak! 
Hele, “Yaparsa AK Parti yapar” kibirlenmeleri… AKP, “güçleri birleştirme” konusunu öğrenememiş ki… İdeal düşünce 78 milyonu aynı hedeflerde buluşturabilmektir.

Ayrıştırıcı üslubu böyle düşünmeye engel oluyor.  Siz, “Yaparsa AK Parti yapar” derseniz; diğerleri, Siyonist Şimon Peres’i Meclis’te konuşturmayı; Papa heykeli önünde AB Anayasası imzalamayı; zinayı suç kapsamından çıkarıp ahlak tahribatını zirveye tırmandırmayı; Kandil’i muhatap alıp teröristle müzakereye oturmayı; çözüm süreci diyerek PKK’yı güçlendirmeyi; yurt dışından ithal ettikleri teröristleri Habur’da karşılamayı… Yaparsa ancak AKP yapar, hatırlatmasını yapmak zorunda kalırlar! “ dedi. 


Haber Okunma Sayısı : 1804
27.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın