Pass

Türkiye’de 1 Kasım’da yapılacak olan Milletvekili genel seçimleri için yurtdışı temsilciliklerinde oy kullanma işlemi sona erdi. Resmi olmayan sonuçlara göre gümrükler de dâhil olmak üzere 1,5 milyona yakın oy kullanıldı.

Oy verme süreci Avrupa’da yerel saatle 19.00’da tamamlandı. Oy verme işlemi Almanya başta olmak üzere Avusturya, Belçika, Danimarka, Fransa, İsviçre, Norveç, Bulgaristan, Hollanda, İtalya, Makedonya ve Yunanistan’da çok sayıda Türk vatandaşın katılı ile gerçekleşti.

Avrupa’da sıkı denetimler sonucu saklanan oylar 3 farklı kilidin bulunduğu odalarda saklanıyor. Bu kilitlerin anahtarlarında biri resmi komisyon görevlilerinde, diğer ikisi siyasi parti üyelerinde bulunuyor. Kapılar ancak bu üç anahtar bir araya getirilerek açılıp kapanıyor.

Son oy verme günü Avrupa ülkelerinin çoğu sessiz ve sakindi. Almanya’da yaşayan Türkler çok büyük ilgi göstermişti. Özellikle Almanya’da yaşayan ve bizlere oradan oy verme kuyruklarının oluştuğu bölgelerden resim gönderen Kemal ve İsmail Karakuş’a, Recep Kahya’ya, Erol Yukarıbaş’a, Atilla Ergün’e, İsa Karakuş’a ve Adnan Kalkan’a teşekkür ediyoruz.

 


Haber Okunma Sayısı : 2173
25.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın