Pass

Muharrem ayı münasebeti ile Saltukova'da hayırseverlerin katkılarıyla vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.

Aşure programına Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş il dışında olduğu için katılamazken Belediye Başkan Vekili Saygın Öztin katıldı. Cuma namazında sonra gerçekleşen etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler. Başkan Vekili Aşure ikramında emeği geçenlere herkese teşekkür etti.

Programda konuşan Başkan Vekili Öztin, "Bir kez daha içinde bulunduğumuz Muharrem ayının bizler ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim. Muharrem ayı Müslümanların Hicri Yılbaşı’sının yanı sıra içerisinde aşure ve bir çok önemli olayları barındırmaktadır. Peygamber Efendimiz’in can paresi torunu Hazreti Hüseyin efendimiz ve arkadaşlarının Kerbela’da şehit edilmesi, Yusuf peygamberin kardeşleri tarafından kuyuya atılması, Yusuf Peygamberimizin babası Hazreti Yakup Aleyhisselam’ın gözlerinin kör olması ve buna benzer bir çok üzücü olay Muharrem ayı içerisinde gerçekleşmiştir. Allah bizlere bir daha böyle acılar göstermesin arkadaşlar. Ben bu vesile ile son zamanlarda terör olayları sonucunda hayatını kaybedip şehit düşen polis ve askerimize de Allah’tan Rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerim. Yine bu olaylarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah'tan Rahmet dilerim. Bu aşure etkinliklerinin hazırlanmasında maddi ve manevi emeği geçen her kese bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ederim” dedi.

 


Haber Okunma Sayısı : 2100
24.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın