Pass

Tren Seferleri başlamadı.  Rayların yapımı ile ilgili işlemler bitmiş, Sistemi yapan Alman firması denetimleri yapıp ulaşıma açacakmış. Duyum böyle, açmazsa yine ben kötü olurum. 15'inde başlaması gereken tren seferleri başlamayınca, Çaycuma'da fırtına koptu. Sosyal paylaşım siteler de laf sokmalar tonla…

Ne oldu şimdi tren gelmediyse, sorumlusu gazetemiz ya da ben mi oldum. Olsun tren 15'inde gelmediyse 25.'inde gelir, 35.'inde gelir. Yaşımız daha genç Filyos projesi yıllardır yapılamıyor da ne oldu? Adına gazete, dergi bile çıktı. Şimdi bu haberleri yapanlar ki birçoğu rahmetli olan bu gazetecilerimi suçlayalım.

Toplum olarak alışmışız birinin açığını bulmaya, oradan vurmaya ölümlü dünya da yaşıyoruz. Kimsenin kalbini kırmaya değmez. Hasetten, kinden bahsedenlerde önce aynaya baksın.

Sosyal paylaşım sitelerinde tren haberini tiye alanları Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'nın “Bu akşam fırtına gelebilir dikkatli olalım” uyarısını manşetlerin üzerinden verirken bırakın fırtınayı yağmur bile damlamadı. O gece Belediye Başkanı fırtına estiremedi diye haberi yapandan hesap mı sorulacak.

Allah aşkına fırtına koparmaya gerek yok. Haset ve kin insan ömrünü kısaltır. (Bu sloganı ben buldum iyi mi? )

Seçimlere yani 1 Kasıma sayılı günler kaldı. Siyaset hala buz gibi, ortalık ısınacak diye beklerken soğuk havalar esmeye devam ediyor. Zonguldak'ta seçim senaryoları, tahminler, her gün yeni bir senaryo… Bu seçimde Zonguldak 2-2-1 olur diyenler (3-2)AK parti 3 olur diyenler.(3-2) CHP 3 olur diyenler…

Senaryo çok 3-1-1 de olabilir, bu da benim filmim. İnşallah 1 Kasımı ve sonrasını yaşanabilir bir kent olarak yaşarız. İnşallah ekonomimiz çökmez, yaşam standardımız yükselir. Allah hepimize güzellikler iyilikler nasip etsin. Aldığım duyuma göre bir tane milletvekilimizin işleri bozulmuş ödemeleri yapamaz hale gelmiş. Allah kimsenin işini bozmasın.

Sağlıcakla kalın, Ekspreste kalın.

Tren gelmese de bizim Ekspres her gün gelir.


Haber Okunma Sayısı : 2957
23.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın