Pass

Saadet Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Seyfettin Aydemir seçim çalışmaları kapsamında Koramanlar, Şenköy ve Sandallar köylerinde ziyaretlerde bulundu.

Aydemir; Milli Görüşçülerin çok anlamlı bir duruşu var. Herkesin ve her kesim imrendiği kararlı bir duruş. 1 Kasım'da sandıktan nasıl bir sonuç çıkarsa çıksın 2 Kasım'da da biz burada olacağız, hepimiz Saadet'te kalacağız. Bu duruş ve irade sayesinde zihinlerde oluşturulan barajlar da yıkıldı mı geride bir engel kalmaz. O zaman bu hareketin önünde hiçbir güç duramaz.

Aynı şeyi diğer partililer için söylemek mümkün mü? “Hayır”

Bu durum sadece bizler yani Milli Görüşçüler için geçerlidir. Mesela: 7 Haziran'da Saadet Partisi'nin aldığı oyu AK Parti 1 Kasım'da almış olsa, bu parti ayakta durabilir mi? Bırakın yüzde 10'un altına düşmeyi, yüzde 30 alsalar da varlıklarını koruyamazlar. Parlamento'da bulunan tüm partiler için benzer durum söz konusudur. Bizler, 2 Kasım 2002'den bu yana düşük sonuç almamıza rağmen dimdik ayaktayız; Hak davayı anlatmaya devam ediyoruz, devam edeceğiz ve kazanacağız inşallah.

“Niçin Saadet?” sorusu günümüzde daha anlamlı hale gelmiştir. Ülkemizde dengeler bozulmuş, tabir yerinde ise dünyanın çivisi çıkmıştır. Bozulan dengenin yeniden kurulması, hakka ve adalete dayalı yeni bir dünyanın inşa edilmesi zaruri hale gelmiştir.

İç barışı ve huzuru temin etmek için, İşsizliği gidermek için, Türkiye'yi ayağa kaldırmak ve  yeniden dünya lideri yapmak için, İslam Âlemini emperyalizmin pençesinden kurtarmak için, Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden büyük Türkiye ve Yeni bir dünya kurmak için, hep beraber Saadet diyoruz.

Türkiye'nin içerisinde bulunduğu şartlar Saadet'in Meclis'e girmesini ve ülke yönetiminde söz sahibi olmasını iktiza ediyor. Herkes bu durumun fevkalade farkında. Onun için milletimiz 1 Kasım'ı sabırsızlıkla beklemektedir.

Seçime bir hafta gibi az bir zaman kaldı. Seçimler için son virajdayız. Artık vakit tamam; Bu sefer Saadet” dedi.

Aydemir’in seçim çalışmalarına Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Burak Erol, Çaycuma İlçe Yönetimi ve Parti mensupları iştirak etti.


Haber Okunma Sayısı : 2146
23.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın