Pass

Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) 175. Kuruluş yıldönümü nedeni ile PTT Müdür Vekili Nevin Yılmaz, PTT Personelleri Mehmet Çubukçu ve Birsen Gürsoy Çaycı, İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli’yi makamında ziyaret ettiler.

Günün Anlam ve önemini belirten Yılmaz; “PTT iki asra yakındır sunduğu hizmetlerle ülkemize ilkleri getiren ve ilkleri yaşatan öncü kuruluş olmuştur. Toplumun 175 yıllık güvenini teknolojinin gücü ile birleştiren PTT, bugün iletişim alanındaki tüm hizmet beklentilerini karşılamaktadır. Türkiye’nin en köklü ve saygın markalarından biri olan PTT, yepyeni projelerle daha ileriyi hedeflemektedir.” dedi.

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli; “PTT’nin 175. Kuruluş Yıldönümü münasebeti ile yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. PTT, her vatandaşımızın hizmet almak ya da orda sunulan imkânlardan faydalanmak üzere sıklıkça uğradığı bir mekân, PTT’nin gelmiş olduğu seviye gelişmiş il ve ilçelerde olduğu gibi iyi bir yerdedir. PTT hizmetlerin yüksek seviyelere çıkmasını sağlayan herkese ve özellikle çalışanlarımıza teşekkür ediyor, nice 175. yıllara” dedi.


Haber Okunma Sayısı : 2390
23.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın