Pass

Başkent EDAŞ, Zonguldak şehir merkezi ve ilçelerinde yaptığı bakım ve yatırım çalışmaları ile elektrik şebekesinin artık daha sağlıklı olduğunu açıkladı. 

Başkent EDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, Zonguldak ilinde son 5,5 ayda yapılan bakım çalışmalarında 735 dağıtım kutusu, 277 dağıtım merkezi, 14 bin 300 adet aydınlatma armatürü kontrolden geçerken, 29 bin 915 adet sayacın değişimi sağlandı. Ayrıca 2 bin 880 kilometre uzunluğunda AG-YG hatta bakım yapıldı. Zonguldak genelinde yapılan çalışma kapsamında ekonomik ömrünü dolduran 455 adet aydınlatma ekipmanı yenileriyle değiştirilirken, henüz ekonomik ömrünü doldurmamış, kullanılır durumda olan fakat dış etkenler sebebiyle arızalanan aydınlatma armatürleri de bakım ve onarımdan geçirildi. Yapılan bakım çalışmaları sayesinde Zonguldak’a daha verimli bir aydınlatma sistemi sağlanmış oldu.

Bakım çalışmalarının yanı sıra Başkent EDAŞ, yerel paydaşları ve şebekenin ihtiyaçlarını dikkate alarak yatırımlarına devam ediyor. Bu yatırımlar sayesinde bölgedeki yeni enerji talepleri karşılanıyor, şebeke yenileme ve iyileştirme çalışmaları yapılıyor. 2015 yılında Zonguldak genelinde elektrik şebekesine yapılacak yatırım geçtiğimiz yıla oranla yüzde 30 artış göstererek 18,5 milyon TL'ye ulaşacak. Bu yatırımlarla toplam 47 farklı noktada iyileştirme sağlanacak. 

Kaynak: İHA


Haber Okunma Sayısı : 2067
23.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın