Pass

Saadet Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Seyfettin Aydemir seçim çalışmaları kapsamında Esenlik, Sipahiler ve Dağüstü köylerine ziyaretlerde bulundu.

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Seyfettin Aydemir; “Bildiğiniz üzere Genel Seçimler normal zamanında 7 Haziran’da yapıldı. Çıkan sonuca göre üç dönem tek başına iktidarda bulunan Ak Parti iktidarını kaybetmiş oldu.  Seçmenin %95’nin Mecliste temsil edildiği Mecliste Mevcut dört partiden iki parti bir araya gelip bir hükümet kuramadılar, kurmak için de bir çaba sarf etmediler. ‘Erken Seçim, Tekrar Seçim’ derken ülkede adeta İki Turlu Seçim psikolojisi ile 1 Kasım’da tekrar sandık başına gidilecek.

Saadet Partisi’nin iktidarda ve de Mecliste olmadığı zamanlarda ülkenin gidişatında ekonomik zorluklar, işsizlik, siyasi krizler, yolsuzluklar, ahlak ve maneviyatta erozyon, çatışmalar ve ölümlerin olduğunu görüyoruz. Saadet Partisi’nden başka kimsenin Birlik ve Kardeşlikten bahsetmeyişi bizim sorumluluğumuzu daha da artırmaktadır.

Saadet Partililer olarak bizler, her zaman olduğu gibi bir seçime yönelik çalışma yapmaktan ziyade süreklilik arz eden Hak Dava olarak bildiğimiz bu yolda doğruları söylemeye, yanlışlara dur demeye, ülke, millet ve ümmet için geliştirdiğimiz, birçoğunu başlattığımız projelerimizi sizlerle birlikte gerçekleştirme çabasındayız. 

Her seçim önemlidir denir evet bu seçim çok daha önemlidir. Çünkü her geçen gün ülke ve bölgemizdeki şartlar ağırlaşmaktadır. Bugün dünden daha iyi değildir. Seçim Barajı konusunda Anayasanın 2010da değişikliğe gidilen 148/3 maddesi gereği Anayasa Mahkemesi’ne bireysel başvuru hakkını kullanarak seçilebilecek kadar oy alındığı takdirde adaylarımızın vekilliği onaylanacaktır. Bu konuda kendisi de Anayasa Hukuku Profesörü olan Genel Başkanımız Sayın Mustafa Kamalak ve Anayasa Mahkemesi’ne uzun yıllar başkanlık yapmış Sayın Haşim Kılıç Beyin görüşlerine itibar etmek durumundayız. Ayrıca Yüksek Mahkemenin son aldığı kararları da dikkate aldığımızda bir netice çıkacağına kesin gözüyle bakılıyor” dedi.

Aydemir ‘in seçim çalışmalarına Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Burak Erol, Çaycuma İlçe Yönetimi ve Parti mensupları iştirak etti.


Haber Okunma Sayısı : 2220
22.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın