Pass

Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak Milletvekili Adayları Ahmet Çolak, Serdar Coşkun, Turgut Günay ve Murat Kara Çaycuma’da bir dizi ziyarette bulundular. İlk olarak Kaymakam Serkan Keçeli’yi makamında ziyaret eden partililer kendilerini tanıttılar.

1’nci sıra Milletvekili Adayı Ahmet Çolak kendilerini kabul eden Kaymakam Keçeli’ye teşekkür ederken; “İçinde bulunduğumuz bu sıkıntılı dönemde Büyük Birlik Partisi’nin şu anki sloganı ‘Safını Belirle’ ile mücadeleye başladık. Amacımız partimizi elimizden geldiğince tanıtmak”diye konuştu.

2’inci sıra Milletvekili Adayı Serdar Coşgun şunları söyledi; “ Ülkemiz coğrafi konumu itibariyle hassas bir noktada. Sınır ötesi sorunlarımız da belli. Ülkemiz ne kadar birlik ve beraberlik içinde olursa olsun, bunun sınır ülkelere yansıyacağına inanıyorum. Bunun için istikrarlı bir hükümet kurulmasını temenni ediyoruz. Diğer siyasi partilerinde ülkenin birlik ve beraberliği konusunda bir araya gelip, ortak karar almalarını istiyoruz. Bunun beklentisi içindeyiz. Sadece meclisin içinde değil meclisin dışındaki siyasi partilerine de önem verilmesini temenni ediyoruz. Oyları az partilerin mecliste temsil edilmesi beklentisi içindeyiz. Çünkü her görüşün, özgürce fikrini ifade etmesi gerekiyor. Biz isterdik ki 1 Kasım seçimlerinde baraj olmasın, bütün siyasi partilerin temsil hakkı bulunsun”.

Adaylara başarılar dileyen Kaymakam Serkan Keçeli; “Seçimler demokrasinin şölene dönüştüğü en önemli sonuç mekanizmalarından birisidir. Seçimlerde önemli olan, huzur ve güven içinde, vatandaşın özgür iradesini sandıkta en iyi şekilde yansıtıp yönetecek olanları seçmesidir. Devlet olarak da bize düşün en önemli görev, vatandaşın özgür iradesi sandığa özgür bir şekilde yansımasını sağlamak. 1 Kasım seçimlerinde başta ülkemiz ve şehrimiz olmak üzere hayırlar getirmesini diliyoruz. Seçime katılan tüm siyasi partilere başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ardından İlçe Emniyet Müdür Seyfi Ömer Paça’yı ziyaret eden Milletvekili adayları çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Çaycuma’da sakin bir seçim dönemi geçirdiklerini belirten Müdür Paça, adaylara başarılar diledi. Partililer ardından İstasyon Mahallesi’ndeki salı pazarında esnaf ziyaretinde bulundular. Son olarak Çaycuma Huzurevi’ni ziyaret eden Büyük Birlik Partililer, huzurevi sakinlerine gül vererek sohbet ettiler.


Haber Okunma Sayısı : 2364
20.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın