Pass

Çaycuma İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri okul servislerine yönelik, denetimlerini sürdürüyor.

Kontrollerde aracında eksik olan araç sahipleri uyarılıp eksiklerini gidermeyen sürücülere cezai işlem uygulanıyor. Yapılan denetimlerde, araçlara ait belgeleri ve şoförlere ait belgelerin kontrolü, okul servis aracı bakım ve onarım takip formu, okul servis aracı özel izin belgesi, şoförün ve öğrencilerin emniyet kemeri kullanıp kullanmadığı, fazla yolcu veya öğrenci dışında sivil yolcu alınıp alınmadığı, kapıların otomatik olup olmadığı, yangın tüpü, okul servis paketi ve ışık donanımlarının çalışıp çalışmadığı kontrol ediliyor.

Uygulama hakkında bilgi veren İlçe jandarma Trafik Tim Komutanı Hakan Başol, şunları söyledi; ”Genel olarak yaptığımız denetlemelerde çok büyük eksikliklere rastlamıyoruz. Şoförlerimiz de artık bu konuda bilinçli. Ufak tefek eksikler görüyoruz. Onları tamamları için süre veriyoruz. Verdiğimiz 2 günlük süre sonunda tekrar denetimini yapıyoruz. Büyük eksikliklerde ceza işlem uyguluyoruz. Özelliğini yetirmiş okul taşıt yazılarına verdiğim süre içerisinde tamamlanmadığında ceza işlem yapıyoruz. Denetimlerimiz aralıksız devam ediyoruz. Tüm köy ve belde okullarına öğrenci taşıyan servislerin tamamını denetleyeceğiz.

 


Haber Okunma Sayısı : 2077
19.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın