Pass

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Diyanet İşleri Başkanlığında yetkili sendika olan Diyanet-Sen Zonguldak Şube Başkan Yardımcısı ve Çaycuma ilçe başkanı Kenan Tunç, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak Muhtarlar Gününü kutladı.

Başkan Kenan Tunç mesajında şunları söyledi: “Muhtarlar köy ve mahallelerimizin en önde gelen insanlarıdır. Köy ve mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın ailelerinden sonra en önemli veli ve hamisi saygıdeğer muhtarlarımızdır. Çünkü muhtarlarımız; mahiyetindeki insanlardan ve yaşanan yerlerden öncelikle sorumlu olan kişilerdir.

Manevi sorumlulukları da bir o kadar ağır olan bu güzide insanlarımız halka hizmeti hakka hizmet anlayışı içinde yaptıkları sürece mükafatlarını bu dünyada yeterli seviyede alamasalar bile ahiret âleminde mutlaka alacaklardır. Kaldı ki son yıllarda muhtarlarımız için tahsis edilen ücretler de onlara verilen bir değerin ifadesidir. Temennimiz bütün muhtarlarımızın hak ettiği ücretleri alabilmesi ve ekonomik olarak kimseye muhtaç olmayacak seviyede olabilmeleridir. Çünkü maddi açıdan yardıma muhtaç olan insanların başkalarına ve hele hele köy ve mahallelerine yardım edebilmeleri zor ve imkânsızdır. Muhtarlarımız aynı zamanda köylerinde ve mahallerindeki devlet memurlarının da en önemli yardımcılarıdır. Özellikle en ücra köylerde görev yapan öğretmen, imam ve sağlık personelimizin en yakın yardımcıları değerli muhtarlarımızdır. Taşrada görev yapan değerli devlet memurlarımızın köy ve mahalle odaklı ihtiyaçlarında ilk kapılarını çaldığı kişi yine muhtarlarımızdır. Bu nedenle muhtarlarımızın değeri anlatılamayacak kadar büyüktür. Allah onlardan razı olsun…

Bizler değerli muhtarlarımızın öncelikle köy ve mahallelerindeki kamu personeliyle güzel diyalogları ve istişareleri sayesinde memleketimizin çok daha güzel günler göreceğine yürekten inanıyoruz. Çevresinde sorunlar varsa, sorunları büyüten değil, çözüm üreten ve sorun çözen muhtarlarımız yaşadıkları yere huzur taşıyan gönül elçileri olarak da her zaman saygıyla anılacaktır. Bu değerli insanlarımızın bazı istisnalar dışında genel olarak bunu başardığına memnuniyetle şahit olmaktayız. Aynı başarıyı yakalamak için herkese istişare, diyalog, saygı ve sevgi içinde hareket etmelerini tavsiye ediyoruz.

Bu vesile ile Türkiye’mizin her köşesinde ibadet aşkıyla görev yapan saygıdeğer muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyor, vefat eden muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlık, sıhhat ve huzur içinde hayırlı uzun ömürler diliyorum.”


Haber Okunma Sayısı : 1977
19.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın