Pass

MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan Çaycuma'da muhtarlar ile kahvaltı da buluştu.
Çakan, kahvaltının ardından Muhtarlara öncelikle özgeçmişini anlattıktan sonra sohbet etti. Sohbetin ardından Çakan açıklamalarda bulundu.

Çakan yaptığı konuşmada; “Zonguldak’a ne yapıldığı da ortada. Maalesef ve maalesef 2000 yılında TTK’ya 4 bin kişi işçi işe aldık, ondan sonra kaç kişi alındığını siz benden çok daha iyi biliyorsunuz. 18 Bin kişi çalışıyordu, önceki gün TTK genel Müdüründen aldığım bilgiye göre 8 bin kişiye düşmüş. 7 Haziran 2015 seçimlerinde beni Zonguldak Milletvekili olarak görevlendirdiğinizden sonra 28 saat 46 dakika parlamentoda bulundum. Bu süre içerisinde bu güne kadar Zonguldak’ın iletilmeyen sorunlarını A’dan Z’ye sözlü önerge, yazılı önerge, araştırma ve soruşturma önergeleri vermek koşulu ile gündeme getirdim.

Birileri birilerini koruduğu için, zamanında devlet görevlerinde birilerine birileri almış oldukları cezada yattıkları yerde hizmet ettikleri için bahşiş olarak Milletvekilliği verilip Zonguldak'ta muhtarlarıma Çaycuma'da muhtarlarıma baskı yapmaya kalkmasın, sizi size layık şekilde temsil ederek bir şeyler yapabilme mücadelesinde destek istiyorum. Genel Başkanımızın ortaya koymuş olduğu tüm hususlar belliyken, altı buçuk, yedi milyar dolar resmi rakam 2 milyon Suriyelinin ülkemizde işi neydi, bunlar yanlış politika değildi bu sınırlarımız elek olup da altı buçuk, yedi milyar dolar demek 21-22 kat trilyon para demek. Üç dört tane Zonguldak kurar. Sen yanlış politikanla düne kadar sarmaş dolaş Bodrum'da yatta katta beraberdin, adamın adı Esad'tı şimdi ise Eset oldu düşmanın Orta Doğu'da bir tek dostumuz kaldı mı? ,bir sınır da bi dostumuz kaldı mı? Allah göstermesin bir sabah kalktınız da çok daha kötü şeyler ile karşılaşabiliriz" dedi.

Düzenlenen kahvaltıya; MHP Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Zeki Çakan, Demokrat Parti (DP) Zonguldak eski Milletvekili adayı Dursun Altıparmak, İlçe Başkanı Ersin Akyüz, muhtarlar ve partililer katıldı.

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2006
19.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın