Pass

Karabük yolunda geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Çaycuma İmam Hatip Lisesi Öğretmenlerinden Ökkeş Şimşek’in adı okulun bitişiğinde yaptırılan camiye verildi.

Çaycuma İmam Hatip Ökkeş Şimşek Tatbikat Camii Cuma namazının ardından törene açıldı.

Açılışa, Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak İl Müftüsü Mürsel Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Çaycuma eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Zonguldak Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Kaya, Diyanet Sen İlçe Başkanı Kenan Tunç, öğretmen Ökkeş Şimşek’in babası Ejder Şimşek, daire ve okul müdürleri ile İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri katıldı.

Camilerin Allah’ın evi olduğunu söyleyen İl Müftüsü Mürsel Öztürk; “Gönlü mescitte olan kıymetli misafirler hepiniz hoş geldiniz. Camiimizin maddi imarı gerçekleşmiş, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Manevi imarı da camilerimizi doldurmaktır. Memleketlerin kimliğidir camiler. Her gittiğimiz yerde mescidimiz, minaremiz var ise oralar bizimdir, bize aittir. İslami kimliğimizdir, aynı zamanda mührümüzdür. Bu mührü bizlere yapanlara teşekkür ediyor, emeği geçenlerin ruhlarına rahmet eylesin” dedi.

Camii Dernek Başkanı aynı zamanda İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Kâhya caminin yapımında birçok hayırseverin katkı verdiğini söyleyerek hepsine teşekkür etti.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise duygularını söyle ifade etti; “İlahiyat Vadisi dediğimiz bu güzel bölgede bini aşkın öğrenciye hizmet eden bu hayır yapılarında eksik olan camimiz güzel bir katılımla açılıyor. Bu güzel eserde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yaptıkları hizmetlerin karşılığını öbür dünyada da kendi hanelerine sevap olarak yazılacağını düşünüyorum”  

Camilerin memleketlerin süsü olduğunu söyleyen Kaymakam Keçeli; “İmam hatip okullarımızın olduğu bu bölgede bir eksiklik cami idi. Bu vesile ile hem bölgemizde bir eksikliği karşılamış oluyor hem de öğrencilerimizin uygulamalı eğitim alacakları bir ortam olacak. Bu caminin yapımında en küçüğünden en büyüğüne emeği geçen kişi ve derneğe teşekkür ediyorum. Fiziki yapısı ile çok güzel inşallah içi de dolu olur” şeklinde konuştu.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Nusret Parlak; “Caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, ilçemize ve okulumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Öğretmen Ökkeş Şimşek’in babası Ejder Şimşek ve Caminin Dermek Başkanı Ercan Kahya’ya teşekkür plaket verildi. Gaziantep’ten tören için gelen Baba Ejder Şimşek ise duygularını şöyle ifade etti; “ Bana bu acımdan en mutlu günü böyle beraberce birlikte tattıran herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Özellikle sizlere, belediye başkanımıza, müftümüze, kaymakamımıza ve Çaycuma halkına teşekkür ediyorum. Çaycuma halkı oğlumu bağrına bastılar, Allah razı olsun”. Duanın ardından açılış kurdelesi kesildikten sonra camii gezildi.

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2863
16.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın