Pass

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) İbn-i Sina Kampüsü ile Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde Bilgi İşlem Koordinatörlüğü'nce yürütülen fiber optik alt yapı ve ağ (network) iyileştirme projesi çalışmalarında sona gelindi. 

BEÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Koordinatörlüğü ve Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi teknik servis birimlerinin koordineli çalışmalar yaparak yürüttüğü proje ile çok daha hızlı, modern ve sağlam bir alt yapı İbn-i Sina Kampüsü'ne kazandırıldı. Diş Hekimliği Fakültesi, Tıp Fakültesi, Zonguldak Sağlık Yüksekokulu, Ahmet Erdoğan Sağlık Meslek Yüksek Okulu, Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi, Kanser Tanı ve Araştırma Merkezi ve Okulöncesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi kreşinin dahil olduğu sistemde her bir birim doğrudan Bilgi İşlem Koordinatörlüğü sistem odasına fiber optik kablo hattı ile bağlandı. Ayrıca Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi içerisinde farklı blok ve katlara ayrı ayrı fiber optik kablo hattı çekildi. Çalışma sonunda ağ hızında bazı noktalarda 10 kat olmak üzere ciddi bir artış sağlanarak, sistemin trafik ve arızalarda birbirini etkileme sorununun çözümü, otomasyon sisteminin rahatlaması ve diğer trafikten daha az etkilenmesi, ağ içerisinde meydana gelebilecek sorunlara daha kısa sürede müdahale edilmesi ve sanal bağlantıların çok rahat tanımlanabilmesi gibi ciddi kazanımlar elde edilmiş oldu.


Haber Okunma Sayısı : 1915
15.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın