Pass

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün Çaycuma’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Üstün, beraberinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayları Hüseyin Özbakır, Özcan Ulupınar, Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları ile beraber ilk olarak Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Zeki Yurtbay’ı ziyaret etti.

Çaycuma ziyaretinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün; “Dağlıca şehitlerini uğurlamak için Van'a gittiğimizde Sayın Başbakanımıza oradakiler, 'Ne olur Başbakanım, şu operasyonlar sonuca ermeden operasyonları bırakmayın. Sonuna kadar götürün' dediler. Çözüm süreci kesinlikle boşa gitmemiştir. Bu ortamda meyvelerini alıyoruz” dedi." Filyos Projesi’ne de değinen Üstün; “Biz projeleri engellemek isteyenlerle 13 yılda çok karşılaştık. Bir tarafta hizmet etmek isteyenler, diğer tarafta hizmeti engellemek isteyenler var. Suyu taşıyanla, testiyi kıranı vatandaşlarımız ayırt etsin. Güçlü bir destekle tek başına iktidara gelmemiz lazım. Filyos gibi güçlü projeleri tek başına güçlü iktidarlar başarabilir” dedi.

Güçlü Türkiye için tek partili hükümete ihtiyaç olduğunu belirten İşadamı Yurtbay; “Bende bütün Türkiye gibi canı gönülden tek partili hükümeti istiyorum. İnşallah önümüzdeki seçimlerde bu gerçekleşir. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

7 Haziran seçimlerinde istikrarlı bir tablo ortaya çıkmadığını ifade eden Üstün; “ Tüm çabalarımıza rağmen koalisyon kurulamadı.  Şimdi yeni bir seçim süreci içindeyiz. Ziyaretimizin amacı, Zonguldak’taki arkadaşlarımıza destek olmak, ihtiyaç ve taleplerini öğrenmek ve partimizin arazideki durumunu gözlememektir. Devrek, Gökçebey ve Çaycuma’da güzel programlara katıldım. Partimize bir teveccüh ve istikrar arayışı var. Ankara’daki saldırı ülkemizin birliğine, dirliğine ve demokrasisine yapılan bir saldırı idi.

Ortadaki KAOSU çözecek milletimizdir. Milletimize güveniyoruz. Kör düğümü milletimiz, 1 Kasım'da çözecek. Yeniden partimizi tek başına iktidara getirecektir. Güçlü bir hükümet eski günlerde olduğu gibi sakin limanlara ulaştıracaktır. Ankara'da patlatılan bomba moralimizi bozmayacak. Rutin hayatımıza devam edeceğiz. Teröristlerin umduğu kursaklarında kalacak. Onları yöneten kimler varsa bunlara prim vermeyeceğiz. Türk halkı tekrar 1 Kasım'da gücünü gösterecektir”şeklinde konuştu.

SARSIK; “BİRAN ÖNCE SOMUT ADIMLAR ATILMALI”

Daha sonra Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Rıfat Sarsık’ı ziyaret eden Üstün, Filyos Projesi için bir yapı ve organizasyonun kurulması gerektiğini söyleyerek; “Bu bölgenin milletvekilleri konunun takipçisi olacaklardır. Bizde elimizden gelen yardımı yapmaya çalışacağız” dedi.

Projede bir önce somut adımlar atılması gerektiğini dile getiren Çaycuma TSO Başkanı Sarsık; “ Zonguldak ile ilgili bir sıkıntımız yok. Ama Vadi olarak bir şeyler yapılsın, Liman başlansın. GAP benzeri projeler üretilsin. Tabi bunların  hepsi takiple olacak” diye konuştu.

Son olarak partisinin Çaycuma İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelen Ayhan Sefer Üstün, burada yaptığı konuşmada, 7 Haziran'da Türkiye'de demokrasi kazası yaşandığını söyleyerek; “7 Haziran'dan sonra HDP 80 milletvekili çıkarmış. Bu 80 vekilin ne yapması gerekir? Siyaset üretmesi gerekir. Ama terör örgütü PKK'nın peşine takıldı, siyaseti bir tarafa bıraktı”. 7 Haziran'dan sonra nerede tek tek polisimizi ve askerimizi katletmişler not almışız. Yüksekova'da, Şemdinli'de, Hakkari'de, Adıyaman'da, Diyarbakır'da ve en son Ceylanpınar'da…

Mafyanın dahi artık terk ettiği yöntemlerle geldiler polislerimizi enselerinden vurarak, yataklarında uyurken şehit ettiler. Hangi hükümet bu olaylar karşısında daha fazla sabredebilirdi. Avrupa'daki hükümetleri bırakın, Afrika'daki bir hükümet sabredebilir miydi? Sabredemezdi. Ondan sonra düğmeye bastık ve gereğini şu anda yapıyoruz. O hainler nerelere kaçarlarsa kaçsın peşlerinden gideceğiz ve yakalayacağız. Şehitlerimizin ve hainliklerinin bedelini onlara ödeteceğiz” dedi.

ÜSTÜN; “ÇÖZÜM SÜRECİ BOŞA GİTMEDİ”

Çözüm sürecinin işe yaramadığı dedikoduları olduğunu söyleyen Üstün; “Çözüm süreci kesinlikle boşa gitmedi. Orada verilen haklar herkesi ilgilendiriyordu. O haklar demokratik ve insan haklarıydı. Hukukun gereği verilen haklardı. Bugün seçim süreci var. Dedik ki, ‘adaylar muhatabın anladığı dilde propaganda yapabilir’. Muhatabın anladığı dil Kürtçe, Lazca, Gürcüce, Abhazca ve Arapça olabilir. Bunlar bizim ülkemizde var, bunu getirdim. Memleket bölündü mü? Hayır. İnsanlar daha fazla demokrasiye bağlandılar. Daha fazla bu devleti ve bayrağı sahiplendiler. Güneydoğu'da ciddi bir mücadele veriliyor. Polislerimiz ve askerlerimiz terörle mücadele yapıyor. O hainler, 'çıkın sokaklara ayaklanın' diyor. Bir tane bile vatandaşımız pencereden başını çıkarıp da onlara seslenmiyor ve destek vermiyor. Bu, çözüm sürecinin amacına ulaşmasından kaynaklanıyor. Oradaki vatandaşlarımız, 'Sizler siyaset yapabilirdiniz. Hükümet bize arzu ettiğimiz standartları ve hakları verdi. Daha ne istiyorsunuz. Niye bu silaha gerek var? Niye öldürüyorsunuz? Benim için öldürme' diyor. Dağlıca şehitlerini uğurlamak için Van'a gittiğimizde Sayın Başbakanımıza oradakiler, 'Ne olur Başbakanım, şu operasyonlar sonuca ermeden operasyonları bırakmayın. Sonuna kadar götürün' dediler. Çözüm süreci kesinlikle boşa gitmemiştir. Bu ortamda meyvelerini alıyoruz."

5’nci olağan kongre bazı yeni kurullar kurduk. Bunlardan biride “Siyasi Erdem ve Etik Kurulu’dur. AK Parti’nin yolsuzluklar konusunda duyarlılığı azaldığı yönünde muhaliflerimiz bizi vurmaya çalışıyordu. Şimdi yolsuzluklar karşısında mücadele edecek, daha testi kırılmadan devreye girecek Siyasi Erdem ve Etik Kurulumuz var. Buda teşkilatlarımıza karşı bir mesajdır. ‘Mazlumlara karşı herhangi bir yanlış iş yapmayın’ diyoruz” şeklinde konuştu.

“FİLYOS PROJESİ İÇİN TEK BAŞINA İKTİDARA İHTİYAÇ VAR”

Hangi ilçemize gitsek Filyos Projesi’ni sordular. Gördük ki bu konuda davalar açılmış.

Belki bu dava açanlar projeyi biraz geciktirebilirler ama sonuca ulaşmazlar. Hükümetimiz bir şeye karar verdimi sonuna kadar götürür. Mahkeme bir yatırımın olup olmayacağına karar vermez, hükümet karar verir. Mahkeme bu işlemler arasında bir eksiklik varsa ona şerh koyabilir. Hükümet de o eksikliği giderir ve yoluna devam eder. Biz bunlarla 13 yılda çok karşılaştık. Bir tarafta hizmet etmek isteyenler, diğer tarafta hizmeti engellemek isteyenler var. Suyu taşıyanla, testiyi kıranı vatandaşlarımız ayırt etsin. Güçlü bir destekle tek başına iktidara gelmemiz lazım. Bu güçlü projeleri tek başına güçlü iktidarlar başarabilir” dedi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun Çaycumalılar bizim yaptığımız jesti anlasınlar. Bize oy versinler. Sayın Başbakan yardımcımızı Devrek, Gökçebey, Çaycuma üçgeninde sizlerle buluşturduk. Merkeze götürmedik. Çaycuma halkından geçen seneki eksiklikleri tamamlamasını bekliyoruz. Arakamızda güzel bir rüzgâr var” dedi.

Ziyaretinden dolayı Üstün’e teşekkür eden AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, kapı kapı dolaştıklarını, 1 Kasım’da istedikleri sonucu yakalayacaklarını söyledi.

 


Haber Okunma Sayısı : 2133
14.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın