Pass

Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu iyi günde kötü günde her zaman vatandaşın yanında olduğunu göstermeye devam ediyor.

Müftü Arcaklıoğlu “2015 Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla hastanede yatan hastaları ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Arcaklıoğlu aynı zamanda hastalara ve hastane çalışanlarına anlamlı hediyeler verdi.

Geçen yılda aynı şekilde hastaları ziyaret edip onların hal ve hatırlarını soran Arcaklıoğlu bu yıl da iyi dileklerini şu şekilde dile getirdi; “ 2015 "Camiler ve Din Görevlileri Haftamız" dolayısı ile Çaycuma Devlet Hastanesinde hastalarımızı ziyaret ettik. Vaizimiz Nurhan Günay ile 13.10.2015 tarihinde yaptığımız ziyarete Başhekim Uzman Dr. Gürkan Kertiş’i makamında ziyaretle başladık. Ardından hastane çalışanlarımız da dahil hastalarımızı ziyaret edip gül ve namaz konulu Ayet ve Hadis Kartelaları hediye ettik. Bu anlamlı ziyarette samimiyet ve özveri ile bizlere eşlik eden Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Ahmet Koraman, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Türkan Örenbaş ve İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Erdal Şıklı kardeşlerimize ve fedakâr hastane çalışanı personellerimize çok teşekkür ediyoruz. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin.”

 


Haber Okunma Sayısı : 1879
13.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın