Pass

Bülent Ecevit Üniversitesi, Mezunlarla İletişim Koordinatörlüğünü bünyesine kattı. Üniversite Yönetim Kurulunun 29 Eylül tarihli toplantısında aldığı karar ile kuruluşu resmen onaylanan Mezunlarla İletişim Koordinatörlüğü, Bülent Ecevit Üniversitesi mezunlarına yönelik önemli çalışmalar gerçekleştirmeyi hedefliyor. 

Önlisans, lisans, yüksek lisans ya da doktora öğrenimlerini BEÜ’de tamamlayan mezunların kendi aralarındaki ve Üniversite ile olan ilişkilerini geliştirmeyi hedefleyen Koordinatörlük, Bülent Ecevit Üniversitesinin marka değerini güçlendiren projeler yürütecek.
Mezunlarla İletişim Koordinatörü olarak atanan Esra Hacıoğlu, Koordinatörlük tarafından yürütülmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Hacıoğlu, öncelikle Üniversitenin tüm mezunlarının güncel ve sağlıklı iletişim bilgilerini içeren bir veri tabanı oluşturmayı hedeflediklerini belirterek şunları söyledi: “Hedefimiz meslek yüksekokullarımız, fakültelerimiz, yüksekokullarımız, konservatuvarımız ve enstitülerimizde akademik eğitimin ilk başladığı dönemden bu yana öğrenim gören mezunlarımıza ulaşmak ve onlarla güçlü bir iletişim ağı kurabilmek. Böylece mezunların kendi aralarında ve Üniversite ile bağlantılarını sürdürmelerini amaçlıyoruz. Üniversitemizin proje ve etkinliklerinden mezunlarımızın da haberdar olmasını sağlayacağız. Bu noktada mezunlarımızın Üniversitemizin web sayfasında geliştirdiğimiz Mezun Bilgi Sistemindeki formu doldurmaları bizim için çok önemli. Bu formun içeriğinde yer alan bilgiler, Üniversitemizin kalite ve akreditasyon çalışmaları açısından da ayrı önem taşıyor. Mezun Kart adında bir kart oluşturuldu. Bu kart, Üniversitemizin sosyal tesislerinden yararlanmak istediklerinde mezunlarımıza avantaj sağlayacak. Yakında açılacak olan yüzme havuzumuz ve spor tesislerimizden öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın yanı sıra Mezun Kart sahibi mezunlarımız da yararlanabilecek.”
Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, Üniversite olarak mezunlarla iletişimin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla bir iletişim koordinatörlüğü oluşturduklarını söyledi. Rektör Özer, “Bülent Ecevit Üniversitesi sürekli büyüyen bir aile. Üniversitemizin mezun sayısı 46 bine ulaştı. Bu akademik yılsonunda mezun sayısı 50 bin düzeyine çıkacak. Ülkemizin ve dünyanın her köşesinde mezunumuz var. Yeni kurduğumuz Mezunlarla İletişim Koordinatörlüğü çalışmalarına başladı. Sağlıklı bir iletişim oluşturabilmek için mezun bilgilerini güncelliyoruz. Mezunlar Derneğimiz de çalışmalarımıza destek verecek. Mezunlarımızla öğrencilerimizin bir araya geldikleri çeşitli ortamlar oluşturacağız. Mezunlarımızın, çalışanı, yöneticisi ya da sahibi oldukları kurum, kuruluş ve şirketlerde, öğrencilerimize staj ya da iş olanağı sağlamaları için gerekli girişimleri de yapacağız. Bilindiği gibi Üniversitemiz sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veriyor. Mezunlarımızın desteklerini bu projelerde de bekliyoruz. Sosyal medya üzerinde Koordinatörlüğümüze ait platformları güçlendireceğimiz gibi mezunlar tarafından oluşturulan platformlara de destek vereceğiz. Mezunlarla İletişim Koordinatörlüğünün tüm bu kapsamda farklı çalışmalara imza atacağına inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA


Haber Okunma Sayısı : 1995
13.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın