Pass

Kısa adı TÜED olan, Türkiye Emekliler Derneği Çaycuma Şube Başkanı Nizamettin Eyidoğan, artan terör olaylarına dikkat çekerek, “Artık yas tutmak istemiyoruz. Üzerimize düşen görev neyse, hazırız” dedi.

Şube Başkanı Eyidoğan; “Birliğimizin ve beraberliğimizin bir kez daha tehdit edildiği, sınandığı bir dönemden geçtiğimiz açıktır. Yüce milletimizin terörle ilk imtihanı elbette son günlerde yaşanan bu hain saldırılar değildir ve belli ki son da olmayacaktır. Ancak, bu şer odaklarının anlayamadıkları bir şey vardır. Büyük Ulusumuzun birlik, beraberlik ve kardeşlik bağları; bu hain saldırılarla körelmemekte, aksine çelikleşmektedir. 10'ncu ayın 10'unda, saat 10.00’da gerçekleştirilen hain saldırı da bunlardan birisidir. Demokrasimize, kardeşliğimize, barışa atılmış bombalar onlarca insanımızın canlarını yitirmesine, onlarca vatandaşımızın da yaralanmasına sebep olmuştur. Bu kalleş saldırıda yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Hain saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar temenni ediyor, geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Kalleşçe girişimleri, bu girişimleri tezgâhlayan odakları, buna alet olanları ve insan bile diyemeyeceğimiz bu varlıklara alkış tutanları lanetliyoruz. Bu hain saldırı başta olmak üzere; kardeşliğimize, birliğimize ve beraberliğimize yönelik olarak gerçekleştirilen bütün kalleşçe girişimleri, bu girişimleri tezgâhlayan odakları, buna alet olanları ve insan bile diyemeyeceğimiz bu varlıklara alkış tutanları lanetliyor, Yüce Allah bunların  bin türlü belasını versin, diyoruz. Yetkililerimize de sesleniyoruz; bu hain saldırıların sona erdirilmesi için; yaşam tecrübeleri, mesleki tecrübeleri ve vatan savunma tecrübeleri olan emeklilerimiz üzerlerine düşecek her türlü göreve hazırdır. Bilinmelidir ki, bu vatanın imarı, inşası ve savunmasında alın teri, el emeği olan bizler ülkemizin her zaman olduğu gibi yine emrindeyiz ve ömrümüz yettiği sürece de bu görevimizin başında olacağız” dedi.

 


Haber Okunma Sayısı : 1680
13.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın