Pass

Zonguldak Barosu Ankara’da yaşanan terör saldırısını kınadı. 

Zonguldak Adliyesi önünde yapılan basın toplantısında bir konuşma yapan Zonguldak Baro Başkanı İbrahim Kerem Ertem, "Yapılan terör eylemini şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz" dedi.
Zonguldak Baro Başkanı İbrahim Kerem Ertem, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Ankara’da 10 Ekim 2015 günü, bombalı saldırı şeklinde gerçekleştirilen terör eylemini şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Birçok insanımızı (ve bir meslektaşımız da dahil olmak üzere) kaybetmenin acısı ile yüreğimiz dağlanmıştır. Yine Erzurum’da terör saldırısı sonucu iki güvenlik personelimizin şehit edilmesini, dün de Şırnak’ta bir askerimizin şehit edilmesini şiddetle kınıyoruz ve lanetliyoruz. Canlar gitmiştir, hayaller, dünyalar gitmiştir. Hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Başımız sağ olsun. Sürekli tekrarlıyoruz ki, terörle mücadele konusunda inzibati, mali, sosyal, hukuki, siyasi eksen oluşturulmalı, birey hakları ve hürriyetleri ile kamusal güvenliğin tesisi arasında denge kurulmalıdır. Kuşkusuz yerel yönetim, yerel yönetişim ve hayatın demokratikleşmesi çabalarına katkı sunmak gerekmektedir. Toplumsal huzur ve normalleşmiş hayatın gündemimiz olması adına daha çok hukuk, daha çok demokrasi demeliyiz. Terörün neredeyse bir diplomasi enstrümanı haline getirilmesine karşı, siyaset anlayışımızı “sorun çözen misyona” kavuşturmak ve insanı esas alan bir medeniyet argümanını geliştirmek zorundayız. Bunun yanında, siyaset dili ve anlayışını, şiddeti yedekleyen veya ona yeğ tutan bir yapıdan uzaklaştırmak ve siyaset kurumunu, demokrasimizin ana ekseni kılmak gerekir. Terörü bu vatandan, insanımızın hafızasından, aklımızdan, gündemimizden silip atmak için, diğergamlık değerlerimize, empati yeteneğimize ve ortak gelecek hayal ve ufkumuza sarılmamız, daha fazla hukuk, daha fazla insan, daha fazla demokrasi dememiz şarttır.”

Kaynak: İHA


Haber Okunma Sayısı : 1814
13.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın