Pass

Almanya’dan Çaycuma’lı iş adamı Ertan Yılmazer’le birlikte gelen iş adamlarına Hayri Kandemir Çaycuma’yı gezdirdi.

Almanya’da restoran işletmeciliği yapan Çaycuma’lı iş adamı Ertan Yılmazer, yaşadığı şehirde bulunan iş adamlarına doğduğu toprakları ve burada bulunan iş sahalarını gezdirdi.

Gezi boyunca Almanya’dan gelen heyete rehberlik yapan Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kandemir, Almanya’lı iş adamlarını Çaycuma Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası, Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve OSB Bölgesindeki iş yerlerini gezdirdi.

Gezi öncesi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanını ziyaret eden İşadamı Ertan Yılmazer, Hayri Kandemir’e göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

Başkan Kandemir; “Öncelikle Almanya’da ki işadamlarını bölgemize getiren Çaycuma’lı hemşerimiz Ertan Yılmazer’e sizin huzurunuzda teşekkür eder ve hoş geldiniz diyorum. Hemşerimiz Ertan Yılmazer’le, bundan 6-7 ay evvel Çaycuma’ya gelişinde bulunduğum yerdeki arkadaşlarımı kendi şehrimi, kendi bölgemi tanıtmak istiyorum. Konuyla ilgili neler yapabiliriz diye burada bir müzakere yaptık. Biz de kendilerine siz misafirlerinizi alın gelin, bizim burada organize sanayimiz var, Çaycuma da çeşitli kuruluşlar var. Hem bölgemizi tanıtırız hem oradaki fabrikadaki işletmecileri tanıtırız. Bunların içerisinde emlak, inşaat ve restoranlarla ilgili girişimci olan arkadaşlar var. Ziyaretin esas amacı turizm ve kültür amaçlı, tabi bu kültür ve turizm amaçlı gezilerin arkasında da mutlaka bir iş hacmi de yatıyor. Şimdi bugün bunların ziyaretinde, yarın burada iş yapacak anlamına da gelmesin. Bu tür ziyaretlerin içerisinde, arkadaşlarım buradan dönüşünü yaptıkları zaman burayla ilgili kendi izlenimleri üzerinden yorumlar yapar. Bu yorumlar içerisinde eğer bölgeyle ilgili aralarında bir şey oluşursa elbette ki bizler burada bununla ilgili elimizden ne geliyorsa yardımcı olmaya çalışacağız. Tabi biz burada bölgemizi ve Çaycuma’mızı dışarıdan gelen insanlara mümkün mertebe ne derece tanıtabilirsek bizim için dışarıdan gelecek insanları daha fazla çekme anlamında iyi olacağını düşünüyoruz. Ve bu ziyarette bundan sonra 6 ay da bir daha çok olmasını arzu ediyoruz. Bununla ilgili de bir de Almanya’dan dernekleri daha aktif hale getirip, Zonguldak ve Çaycuma’da yaşayan gurbetçilerimizin bulunduğu yerdeki iş adamlarını ve Belediye Başkanları’nı ilçemize davet ederek, 4-5 eyaletin Belediye Başkanı’nı bu yöredeki Alman ve Türk iş adamlarını da ilçemize davet etmek düşüncesindeyiz” dedi.

Doğup büyüdüğü şehri arkadaşlarına tanıtmak amacıyla ilçemize gelen işadamı Yılmazer; “Öncelikle Çaycuma Ekspres Gazetesi’ne teşekkür etmek istiyorum. Şuanda burada bulunan arkadaşlarımızı Çaycuma’yı tanıtma amaçlı yurt dışından getirdim. Burada Sn. Hayri Kandemir’e yardımlarından dolayı teşekkür etmek istiyoruz. Buraya getirmiş olduğumuz arkadaşlarımız, dostlarım emlak, inşaat işleriyle uğraşanlardan oluşmaktadır. Ben kendim Çaycuma doğumlu olduğum ve burada büyüdüğüm için, kendilerini buraya kısmet olursa ileriki zamanda ticari amaçla yönlendirmek istiyoruz. Ama bu tabi ki onların ileriki dönemlerde vereceği kararlara bağlı olacaktır. Bunların içerisindekilerin 4 kişi ortak anonim şirketi var. Diğer 2 arkadaşımızın kendilerine ait iş yerleri bulunuyor. İçimizde arkadaşımız olan İtalyan da var. Bu arkadaşımızın yurt dışında 2 tane restoranı var. O da kendisi bir iş sahibidir. Kısmet olursa burada bir şeyler yapmak istiyoruz” dedi.

Heyette bulunan Alman işadamlarından Herr Eckle, Wolfgang, Herr Eckle, Achim, Herr Theiss, Hanspeter, Herr Kehm, Gert, Herr Metzinger, Johann, Herr Lehner, Andreas ve Herr Gorin, Cristian kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan oldukça memnunlardı.


Haber Okunma Sayısı : 2181
12.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın