Pass

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden emekli şef memur Şinasi Öztürk (57) kayalıklarda ölü bulundu. 

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden emekli 57 yaşındaki Şinasi Öztürk, Zonguldak kent merkezi liman arkası mevkiindeki kayalıklarda ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre, bölgeye balık tutmak için giden bir vatandaş deniz kıyısındaki kayalıklarda hareketsiz yatan birini gördü. Vatandaşın olayı polis ekiplerine bildirmesiyle birlikte bölgeye polis ekipleri ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yerde yatan kişinin ölmüş olduğunu belirledi. Polis ekipleri ise yaptığı incelemede hayatını kaybeden kişinin 57 yaşındaki Şinasi Öztürk olduğunu belirledi. Daha sonra olay yeri inceleme ekipleri bölgede geniş çaplı araştırma yaptı. Bir süredir psikolojik sorunları olan ve psikiyatri tedavisi gördüğü iddia edilen Öztürk’ün ölümü şüpheli olarak kayıtlara geçti. Olayın cinayet, intihar veya düşme sonucu mu meydana geldiği konusunda araştırma başlatıldı.
Şinasi Öztürk’ün cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan polis olay yerinde bekleyen meraklı kalabalığa üst araması ve kimlik kontrolü yaptı.

Kaynak: İHA


Haber Okunma Sayısı : 2487
12.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın