Pass

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Beden Eğitimi Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri, Fransa’nın Paris kentinde düzenlenen 2015 Avrupa Üniversiteleri Judo Şampiyonası (European Universities Judo Championship 2015 Reims France) karşılaşmalarında 9 Ekim Cuma günü 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz olmak üzere üç madalya aldı. 

Bülent Ecevit Üniversitesi BESYO öğrencileri 2015-2016 Akademik Yılında ilk madalyalarını uluslararası bir organizasyondan aldılar. 48 kiloda Dilara Lokmanhekim ev sahibi 2 Fransız rakibini yenerek, altın madalya aldı. Şampiyonanın ilk günündeki karşılaşmalar sonunda 63 kiloda Büşra Katipoğlu gümüş, 57 kiloda Nazlıcan Özerler ise bronz madalya aldı.
2015 Avrupa Üniversiteleri Judo Şampiyonası (European Universities Judo Championship 2015 Reims France) karşılaşmaları 2016 Rio Olimpiyat Oyunlarına hazırlık niteliğini taşıyor.
Judoda gerek ulusal gerekse uluslararası şampiyonalarda gösterdiği başarılarla üniversitenin ve ülkenin gururu olan Dilara Lokmanhekim geçen yıl Samsun’da gerçekleştirilen Grand Prix’te bronz, Hırvatistan’ın başkenti Zagrep’te düzenlenen Grand Prix’te altın, Berlin’de düzenlenen Gençler Avrupa Kupasında altın madalyayı BEÜ’ye getirmişti. Yine başarıları ile gurur duyulan bir diğer isim olan Büşra Katipoğlu ise Taşkent Grand Prix’te bronz madalyayı kazanmıştı.


Haber Okunma Sayısı : 1877
12.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın