Pass

Geçtiğimiz günlerde Ankara’nın göbeğinde gerçekleşen kan dondurucu terör saldırısı ile ilgili Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, saldırıyı kınadı.

Ankara’ da yaşanan Patlama olayı ile ilgili basın açıklaması yapan Özbakır, “Ne kadar hazin, Yüzyıllardır beraber yaşamış aynı dinden aynı geleneklerden insanları birbirlerine öldürtüp doğal zenginliklerinden ve silah ticaretinden para kazanıyorlar.

Cahil genç insanlarımızı Dağa ve bayıra kandırarak getirip öldürüyorlar. Sonra da Kürt Halkını, bölgede tek istikrarı olan ve Batıya karşı biraz diş Gösteren Türkiye'ye düşman  yapmaya çalışıyorlar.

Bu ülkenin huzuruna kasteden menfur saldırının aydınlatılması için devletin tüm imkânlarının seferber edildiğine dikkat çekmek istiyorum.          

Bizleri 200 yıldır cahil bıraktılar birbirimize düşman ettiler. Bugün Avrupa ülkeleri birleşmeye çalışıp Aralarındaki sınırları kaldırırken, ABD farklı milletleri birleştirmişken, neden Ortadoğu'da ve küçük Asya'da milliyetçilik pompalanıp, olamayacak hayallerle bizleri birbirimize kırdırıyorlar, biraz Düşünün kardeşlerim, Lütfen düşmanımızı doğru tespit edelim, kandırılmış zavallılar olmayalım dedi.

Toplumun tüm kesimlerinin terörün karşısında olmasının, duyarlı ve sorumlu bir davranış sergilemesinin önemine işaret eden Özbakır, Şehit olan Polislerimize, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifa diliyorum, bu menfur saldırıyı yapanları da lanetliyorum dedi.

Çok üzüntülü olduğu gözlerden kaçmayan Özbakır,  bu ülke son kalemiz hep beraber sahip çıkalım, çalışalım üretelim, okuyarak düşünerek analiz ederek birbirimizi severek düşmanlarımızı iyi tespit ederek barış huzur içinde birlikte yaşayalım, diğer türlü hepimiz bu Vatan’da kaybeden taraf olacağız” dedi.

 


Haber Okunma Sayısı : 1655
12.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın