Pass

Saadet Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Seyfettin Aydemir ve parti teşkilatı ile beraber seçim çalışmaları kapsamında Çaycuma’nın Hacılar Köyü’nü ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Milletvekili Aydemir; “AKP'nin, 13 yıldır iktidarda olmasına karşın, ‘istikrar' deyip bu seçimlerde vatandaştan oy istemesini şaşırtıcı buluyorum.'' Aydemir, “Bu iktidar halkla kavgalı, medyayla kavgalı, komşularıyla kavgalı. Ülkemizi bu kavga ortamından çıkarmalıyız .” diye sözlerine devam etti. Çözüm sürecinde gelinen noktaya da değinen Aydemir; endişelerini zamanında başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm yetkililere ilettiklerini ancak uyarılarının dikkate alınmadığını belirtti.

Aydemir, “Doğruları söylediğimizde ne Esadcılığımız, ne Kaddaficiliğimiz ne diktatörlüğümüz kaldı. Çözüm sürecinde de ne yazık ki söylediklerimiz doğru çıktı. ‘Teröristle müzakere değil, mücadele edilir.' dedik. Çözüm süreci paketinde ne var, nasıl bir anlaşma yapıldı, bilen yok. Cevap isteyince, bekleyin dediler. Son günlerde 150 askerimiz ve polisimiz şehit oldu. Yine biz Saadet Partisi olarak haklı çıktık” dedi.

Aydemir ‘in seçim çalışmalarına Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Burak Erol, Çaycuma İlçe Yönetimi ve Parti mensupları iştirak etti.

    


Haber Okunma Sayısı : 1900
10.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın