Pass

Çaycuma’nın Perşembe beldesinde Bekir Özer Veteriner kliniği açıldı. Kafkas Üniversitesi Veterinerlik Hekimliği Mezunu Bekir Özer’e ait Kendi adını taşıyan Bekir Özer Veteriner Kliniği Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe merkezde açılarak halkın hizmetine girdi.

Açılışa Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Ak parti Zonguldak milletvekili adayı Akın Kaymak, Saadet Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Seyfettin Aydemir, Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kliniğinin açılış kurdelesini Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Ak Parti Zonguldak milletvekili adayı Akın Kaymak, Saadet partisi Zonguldak milletvekili adayı Seyfettin Aydemir, Ak Parti Çaycuma ilçe başkanı Ahmet Çolakoğlu, İlçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu birlikte kesti.

Perşembe Belediye başkanı İsmail İnam Açılış öncesi yaptığı konuşmada; “Özellikle genç veteriner hekim Bekir Özer’e, Perşembe merkez ve köylerimize hayırlı olsun. Hayırlı kazançlar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 

İlçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nun yaptığı Dua ile açılan Kliniğin açılış kurdelesini Perşembe Belediye Başkanı İnam, Ak Parti milletvekili adayı Akın Kaymak, Saadet Partisi Milletvekili adayı Seyfettin Aydemir, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Veteriner hekim Bekir Özer ve Babası Kemal Özer birlikte kestiler.

Ak parti ilçe başkanı Çolakoğlu; Bekir Özer’e “Tarım ve hayvancılık alanında Beldemizde hizmet verecek veteriner kliniğin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ekspres Gazetesi ve Çaycuma TV olarak hayırlı olmasını temenni ediyoruz.


Haber Okunma Sayısı : 4336
09.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın