Pass

 Kılıçdaroğlu Çaycuma’ya Geldi

Çaycuma güzel bir haftayı geride bıraktı. Havalar bir güneşli, bir yağmurlu, siyasetçiler her gün ilçemizi ziyaret ederek yaklaşan seçimi hatırlatmayı sürdürdüler. İlçeye gelen siyasetçilerin en önemlisi tabii ki Sn. Kılıçdaroğlu. CHP genel başkanı ilçemize gelerek kapalı pazaryerini ve burada bulunan Köy Minibüsleri Terminalinin açılışını gerçekleştirdi.

Ana muhalefet partisinin genel başkanının ilçemize gelmesi ve ilçemize övgüler yağdırmasını çok beğendim. Amma ve lakin CHP’yi hiç bir şey yapmamış gibi açıklamasına bir anlam veremedim. Bazı gazeteler ve TV’ler buna gaf dedi, neden birçok insan böyle dedi anlamış değilim. Belki Sn. Kılıçdaroğlu özeleştiri yaptı, neden böyle yorumlamıyoruz? Bence gaf değil özeleştiri yaptı. Çünkü dikkat edersiniz orada birkaç kişi hatırlatma yaptı yanlış konuştuğunu hatırlattılar oysa genel başkan hiç de yanlış değil der gibi sözlerine devam etti. Ben Kılıçdaroğlu’nu yaptığı bu öz eleştiriden dolayı tebrik ediyorum.

Şimdi merak edeceksiniz Kılıçdaroğlu’nun o sözü, gafı ya da benim dediğim gibi itirafı neydi?

Aynen Sn. Genel Başkanın ağzından yazıyorum “ Hiçbir Allah’ın kulu çıkıp da 7 Haziran sonrası CHP iyi bir politika izledi diyemez, eğer vicdanı varsa” evet; Kılıçdaroğlu’ndan daha iyi bilecek değiliz ya…

Liderin Başkanı İlçemizdeydi

Çaycuma’mızın en güzel köylerinden biri olan Güzelyaka’ya İlkokul yaptıran hayırsever işadamı ve eşlerine teşekkür ederek başlıyorum.

İlçemize yatırım yapan ve yapılan bu yatırımın açılışına gelen Beşiktaş Spor Kulübünün başkanı Fikret ORMAN’a ayrıca saygılar sunarım.

Açılışta gözlemlediğim en büyük eksiklik;  böyle bir organizasyonda Valimizin, Kaymakamımızın, İl Milli Eğitim müdürümüzün, İl Milli Eğitim şube müdürlerimizin olmayışı,  benim gibi düşünen birçok insan bu konuyu merak etmiştir diye düşünüyorum, aldığım duyum valilikte toplantı varmış durum buymuş. Biz OHAL bölgesinde yaşamıyoruz ki, tabii ki toplantıların önemi vardır, ilçemize yapılan ilkokulda çok önemliydi. Vali beyi, Kaymakam beyi, İl Milli Eğitim Müdürünü anladım önemli toplantıdaydı yahu hiç şube müdürü de mi yoktu ilde. Çaycumalı 3-5 tane şube müdüründen biri de mi gelemezdi?

Ben Çaycuma’nın güzel bir köyü olan Güzelyaka köyüne, bu güzel açılışa gelemedikleri için, bu güzellikleri göremedikleri için onlar adına üzüldüm.

Böyle bir güzelliği göremediler…

Hoşçakalın. Ekpres’te kalın…


Haber Okunma Sayısı : 1819
08.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın